joi, 5 mai 2011

Ziua barbatului






Iata ca a venit si mult asteptata zi a barbatului, adica ziua in care noi barbatii ne simtim cu adevarat barbati, deoarece in restul de 364 de zile suntem niste vai pula noastra. Aceasta splendida zi, trebuie neaaparat sarbatorita cu bere, alaturi de prietenii nostri, normal, de sex masculin. Este unica zi in care ne putem imbata cat vrea cucul nostru, timp in care femeile stau toata ziua la cratita, asteptandu-ne in pizda goala cu mancarea calda pe masa. Uau, ce zi minunata din viata noastra.

Niciodata nu am sa ii inteleg pe cei ce asteapta cu atat entuziasm ziua asta, care cica ar fi a barbatului. De fapt aceasta zi, este una cat se poate de normala, de care a profitat un producator de bere foarte proasta, ridicand-o la rang de zi a barbatului. Bine, acest producator de bere foarte proasta, care este varianta romaneasca a lui Kamenita, nu are absolut nici o vina. Singurii vinovati, suntem chiar noi, cei ce isi poarta penisul intre picioare, fiindca am pus botu' si am acceptat aceasta mizerie lansata de "berarii" respectivi.

Cei ce au venit cu ideea asta de zi a barbatului, probabil ca sunt niste frustrati cu cosuri pe fata ce nu au fost bagati in seama de nici o pizda pana la varsta de 27-28 de ani, si astfel au zis ca este un moment prielnic de a scapa de aceste traume. Asa cum ziua femeii este una din putinele zile in care ne mai bagam si noi in seama cu persoanele de sex feminin cu care nu avem nici o tangenta, si de la care putem obtine cel mai usor un mic sarut pe obraz, asa si acesti oameni despre care vorbesc aici s-au gandit ca intr-un viitor apropiat sau indepartat vor avea parte de aceeasi atentie din partea femeilor.

Nu mai spun ca aceasta zi mi se pare una foarte gay. Nu am nimic cu miscarea gay in sine, dar asa cum uneori ziua de 8 Martie mi se pare o zi lesbi, asa si ziua asta mi se pare una gay. Acum cativa ani, lucram cu niste fete ce nu erau bagate in seama de nici un barbat, deoarece fizicul nu le era deloc unul potrivnic. Normal, femeile vazand ca nimeni nu le acorda atentie, si-au impartit garoafe, dupa care s-au pupat pe obraz intre ele. Pai cum ar fi sa ne vedeti si pe noi, barbatii, asa? Cum ar fi sa ne facem diferite cadouri (sa zicem... o bere Bergenbier), dupa care sa incepem sa ne pupam pe obraz? Nu vi s-ar parea un moment extrem de gay?

Multi barbati nu pricep de fapt ca noi nu avem nevoie de asa ceva, caci ziua barbatului este fiecare zi a anului, exceptand, desigur, ziua femeii in care lor se cuvine sa le acordam mai multa atentie decat in restul zilelor, asa cum este si normal. Noua nu ne este necesara o zi speciala sa iesim cu baietii la o bere, sau la un fotbal spre exemplu, intrucat se intelege de la sine ca trebuie sa avem aceste activitati ori de cate ori vrea pula noastra.

Totusi, cred ca aceasta zi ar fi acceptata de toti barbatii din lume numai daca femeile ni s-ar supune din toate punctele de vedere pentru 24 de ore. Ma gandesc asa, ca daca femeia langa care traim ne-ar da o lada de bere si bani sa mergem la curve, atunci am astepta ziua asta cu sufletul la gura an de an. Sau daca femeile cu care lucram, invatam, sau interactionam in fiecare zi, in loc sa ne pupe pe obraz ar face coada sa ne suga pulile conform unei noi traditii stabilite, atunci, normal, nu am avea nici o obiectie legat de aceasta magnifica zi. Revenind insa la lumea reala, ziua barbatului nu face altceva decat sa confirme faptul ca intr-adevar, am fost, suntem, si vom fi pe veci sclavii femeilor.

5 comentarii:

  1. cat adevar doctore fanto fart....sunt alaturi de tine in aceasta miscare anti-ziua barbatului....si mie mi se pare un motiv stupid de a ne strange toti cei din haita barbatilor si de a ne bucura de o zi doar a noastra....defapt, cei ce accepta aceasta zi, in realitate accepta sa fie penibili si sa se bucure ca niste copii si sa aiba scuza in fata stapanelor sa iasa si ei cu baietii la o bere....jenanta zi sincer si jenanti cei ce se bucura la gandul acestei zile

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca este buna aceasta zi sa va explic de ce:1. Ptr ca stam prea mult la calculator si asta e scuza sa strangem mana frustrat cu frustrat cu frustrat 2. Si de ce ele sa aiba o zi in care primesca premii pe la radio si mall doar ptr ca sunt femei si noi nu? ps revin cama striga nevasta

    RăspundețiȘtergere
  3. Pii bine bei doctore... dar daca ai la munca niste nasoale... cum aveai tu acum ceva timp... le-ai lasa sa isi puna gura pe minunata-ti pula? Mna... ziua barbatului chiar este o "sarbatoare" inventata de penibilii de la Bergenbier... cea mai penala bere din romania, cu gust de pisat de cal... cu scopul unic de a-si vinde ei mai bine berea :)) .Oricum si cu sarbatoare si fara, tot aceeasi cantitate de pizda obtii, fie ca ti se ofera, fie ca stii sau ai posiblitatea sa ti-o procuri tu de smecher ce esti :)) . Hai v-am pupat... v.e.

    RăspundețiȘtergere
  4. frate dak as lucra la victoria secret , si in loc de pupat pe obraz as primi pupat pe oo , da as astepta cu sufletul la gura aceasta zi.Legat de acest producator de bere mai putin bere ,eu cred ca intentia lui a fost sa faca fericite pe femeile urate.Pt ca la urma urmei , consumand bere in cantitati multumitoare, urata devine frumoasa iar frumoasa actrita porno.Asadar cred ca ziua de 5 mai e mai degraba ziua nationala a uratelor

    RăspundețiȘtergere
  5. @dude, Iti multumesc pentru complimente, dar si pentru faptul ca esti in asentiment cu mine

    @Anonim 1, Ai o parere ce trebuie sa o luam in calcul, deoarece este si ea foarte argumentata. Sper ca la anu' sa castig un butoi de bere din aluminiu de la Radio Zu, sa ma pis in fata sediului lor, dar si pe muzica lor de cacat.

    @Anonim 2, Iti dai seama ca nu as lasa pe oricine sa faca asta cu minunata-mi pula. Totusi, fiind baiet paduri cutreieram, normal ar fi ca eu sa imi selectez personalul pentru asa ceva.

    @John Pilaw, imi pare rau ca nu am avut si un pic din ideile tale de la bun inceput, pentru ca altfel ar fi iesit un articol de pus in rama. Tocmai acesta este si motivul pentru care astept sa il luam pe dude alaturi de noi, si sa ne apucam de facut televiziune. Mai am o promisiune legat de chestia asta de la un vechi fan de al meu, asa ca vedem ce iese...

    Permite-mi totusi sa repet cuvintele tale in acest post, niste cuvinte ce trebuie sa ramana intiparite cu litere de aur in cartea suprema a jmekeriei:

    ...ziua de 5 mai e mai degraba ziua nationala a uratelor.

    RăspundețiȘtergere