miercuri, 25 august 2010

Ejacularea prematura






Ce este ejacularea prematura? Ejacularea prematura descrie situatia in care un barbat ejaculeaza prea devreme. Uneori acest lucru se intampla chiar inainte de aparitia oricarei stimulari directe. Numai gandul la o situatie stimulanta din punct de vedere sexual poate declansa ejacularea. Totusi, este mult mai obisnuit ca ejacularea sa apara ori in timpul, ori la scurt timp dupa penetrare", ne spune site-ul san-sex.ro.


Chiar daca multor persoane de sex masculin li s-a intamplat acest lucru cel putin odata, majoritatea prefera sa ocoleasca o astfel de discutie, deoarece in opinia lor, este ceva rusinos, ce trebuie evitat cu orice pret. Mai mult decat atat, printre noi exista si o natie de barbati mai aparte si destul de numeroasa, care atunci cand "se fac de cacat" in fata partenerelor de futai, a doua zi incep a le povesti prietenilor cum au dat ei la buci timp de trei ore in continuu, cu tot felul de scenarii foarte picante, scenarii ce nici pana in ziua de astazi nu au aparut in filmele porno.

La mine, spre exemplu, ejacularea prematura a avut loc inca din vremea copilariei (cam pe la 13-14 ani asa), dar nu de la dat la buci, ci chiar de la laba. Desigur, de ce imi era frica nu am scapat, fiindca adevarata ejaculare prematura si-a facut si ea aparitia in cateva randuri, cu diferite persoane de sex feminin (caci numai ele au avut si vor avea loc in viata mea). Evident ca in acele clipe ma simteam cel mai penibil om, dar odata cu trecerea timpului am devenit mai intelept, si asa am ajuns la concluzia ca ejacularea prematura este placerea suprema, deoarece orice ejaculare survine in urma unei imense placeri ce se abate asupra intregii noastre puli erecte, in special a capului pulii.

Atunci cand dai la buci, in foarte multe clipe te simti invaluit de placerea pura si absoluta, moment in care ai impresia ca iti clocoteste sperma in coaie. In acele secunde iti vin in cap tot felul de ganduri, de genul "ah, sper sa nu imi dau drumu acum, ca ma fac dracu de cacat, stai sa ma ciupesc de coaie" sau "ba, ce bine e, dar totusi, trebuie sa ma gandesc la altceva, ca sa ma mai tina si pe mine un pic, sa nu se supere femeia", iar la un moment dat ea iti spune cu voce tare "nu te opri, hai mai repede", timp in care simti cum iti pica cerul cap "ah, bagamiasi pula, tocmai cand vroiam sa dau mai incet din cur, asta imi cere sa maresc ritmul... ce ma fac? aaaaa, hai ca-mi bag pula, imi dau drumu si gata, e prea bine in pula mea, poate sa spuna ce vrea ea, eu termin fratioare ca nu mai pot". Acum as putea sa imi imaginez chiar si ceea ce urmeaza dupa penibilul moment. Ea "gata, atat de repede?", el "pai, stii... ma exciti foarte tare, incat nu am mai rezistat... imi cer scuze ca am terminat atat de repede, nici nu stiu ce sa mai zic... ma simt atat de prost", din nou ea "eh, asta e acum, nu-i nimic, lasa". Dupa care vin si cele mai negre si sumbre ganduri posibile, cum ar fi: "oare m-am facut de cacat in fata ei? oare va avea o impresie nasoala despre mine? se va mai fute cu mine? este cel mai urat eveniment din viata mea, nu sunt bun de nimic. sper sa nu afle prietenii mei".

Acum, sincer, nu vad nici un motiv pentru care barbatii ar avea pe constiinta un astfel de moment, deoarece din punct de vedere fiziologic ei se simt cel mai bine atunci cand ating punctul culminant, asta in dauna femeii care ramane cu buza umflata (mai ales cu pizda). Totusi, cu putin noroc, femeia poate avea parte de erectia de dupa (sau de al doilea numar, cum se zice in mediul suburban). La anumite persoane aceasta erectie isi face aparitia dupa cateva minute, iar la altele dupa aproximativ 30 min. sau chiar mai mult, cand femeii deja nu ii mai arde de pula. De cele mai multe ori, femeia are impresia ca barbatul are un buton atasat deasupra buricului, pe care daca il apasa, i se scoala pula instant. De aceea ele prefera sa stea cu pizda in sus si sa astepte scularea miraculoasa a pulii. Din pacate nu este asa, iar in cazul in care femeia nu face nimic in aceasta privinta, in majoritatea situatiilor va ramane pana la capat cu buza umflata (inclusiv cu pizda, cum am mai spus).

Nu toti suntem perfecti, si nu toti putem sa ejaculam la comanda, cum de altfel nu toti ne putem basi sau caca la cerere. Ideea este ca nu sunt motive pentru care ar trebui sa ne fie rusine de noi insine si de trairile noastre, mai ales ca nu suntem singurii pe lumea asta care au ejaculat inainte de termen, nu suntem singurii care au borat in mijloacele de transport in comun, nu suntem singurii care s-au cacat pe ei la scoala (bine, acum intre noi fie vorba, daca m-as caca pe mine la serviciu, sa-mi curga si cacatul pe crac, cred ca as muri de rusine), nu suntem singurii carora li s-au furat surprizele (sau banii) de catre cocalari, nu suntem singurii care si-au luat bataie de-a lungul vietii, cum de altfel nu suntem singurii oameni de pe aceasta planeta.

12 comentarii:

  1. parerea mea de fata.
    prefer sa aibe o ejaculare prematura,decat sa nu isi dea drumu' deloc.mai bine sa stii ca l-ai excitat maxim si si-a dat drumu repede,decat sa stii ca nu l-ai excitat pana la orgasm.... deci,nu vad nimic rusinos in ejacularea prematura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie o data mi-a furat un tigan guma din gura, ma duceam la cinema si stiam ca sunt tigani acolo, asa ca mi-am pus banii in ciorapi. M-a oprit, m-a controlat, a vazut ca mestec guma si mi-a zis: Da, ba, si mie guma. Si am zis ca n-am, ca asta de o mestec e singura, la care el mi-a zis sa i-o dau si i-am dat-o. Acum, na, trebuia si el sa se simta bine ca mi-a luat ceva. Cat despre ejaculare,sunt de acord cu tine, da' e prematura sau precoce daca iti dai drumul inaintea ei, asa ca daca femeia ajunge la orgasm in zece minute sau intr-o ora e alta problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim, Asta este parerea unei fete ce se gandeste la si la bunul simt. dar in subconstientul ei isi spune "ce fatalau e si asta, cred ca in viata lui nu a mai vazut pizda de si-a dat drumu atat de repede. si am mai ramas si nesatisfacuta".

    @Bogdan Musat, Tare rau faza cu tiganu :)) .Si mie mi-au luat aia din cartier o gramada de surprize la viata mea, dar mi-am luat si capaceala de la ei in cateva randuri.

    Legat de ejacularea precoce... ciudat este ca noi ne bucuram foarte mult atunci cand o fata termina in 2-3 min, ne spunem in gand "coaie, ce tare sunt sa mor io", in schimb femeile se gandesc, asa cum i-am spus si anonimului in randurile de mai sus "ce fatalau e asta, mai da-l in pula mea de aici". Adica femeile au voie sa ejaculeze prematur, baietii in schimb...nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Amice ai omis ceva, atata vreme cat exista limba si degete poti cu usurinta sa rezolvi problema, si in plus sa treci peste necazul survenit in urma iminentei ejaculari, adicatelea poti foarte bine sa ii oferi fetii un orgasm si fara maciuca si sa mai iesi si basma curata cu ejacularea.
    Sa ne imaginam ca iti dai drumul repede(vai de capul tau dupa cum spui tu) si ii spui fetei ca e mult prea minunata si de aceea te-ai terminat atat de repede, inseamna ca i-ai oferit un orgasm mental gandindu-se ca e atat de meseriasa incat te-a terminat trap saltat, apoi ii oferi si un orgasm fizic( ajutat de limba si dejt), imagineaza-ti ce o sa spuna!!!

    Si iata o alta viziune a problemei:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este domnule Silviu, dar se spune ca faza cu degetul si limba are loc in faza de preludiu, ca la un moment dat vrea si ea un altfel de orgasm... Asta pentru cine accepta sa i se faca acest lucru, pentru ca au fost cazuri in care ea din start nu a vrut sa auda de asa ceva, deoarece vroia "mai adanc".

    RăspundețiȘtergere
  6. Dolmul sef,

    cand o lasi cu buzele umflate, garantat o sa vrea orice fel de orgasm, nu conteaza mai adanc mai la suprafata mai blabla, orice e bine venit atunci si in plus asta se presupune ca nu se intampla frecvent, nu?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa spunem ca se intampla prima si maxim a doua oara. Oricum, cred ca cheia succesului este comunicarea intre cele doua (sau mai multe, de ce nu) parti...

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal, insa problema e cum sa scapi de belea atunci cand vine, ca o pacalesti tu apoi ca defapt esti un mucio si nu stii ce s-a intamplat, ca nu ti s-a intamplat niciodata bla bla, dar la momentul decisiv trebuie clar acctionat conform spuselor de mai sus, zic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este domnule Silviu. Si eu sunt adeptul acestei manevre, care intotdeuna a fost una de foarte mare succes. Problema este ca in majoritatea cazurilor, fetele sunt mai pudice, si nu mai revin de la futaiul normal la cel lingvistic. Asta pentru ca in majoritatea cazurilor, trebuie sa se mai si spele, avand in vedere ca acolo au avut loc niste frecari destul de multe (depinde totusi si de viteza avuta in acel minut de vis), iar de la frecarile respective, s-au combinat si destule substante, unele naturale (emise de interiorul femeii), iar altele chimice (emise de cauciucul protector), emanand si anumite mirosuri, gusturi...culori chiar. Iar femeia stie foarte bine ce s-a petrecut acolo, si se gandeste si ea ca este necesara o mica spalare, care oricum nu va mai avea loc din comoditate (adica lene). Desigur, in acest caz, ai putea sa-i spui femeii "auzi, nu conteaza ca eu m-am facut de cacat (desi am constatat ca nu m-am facut deloc de cacat, ci doar m-am simtit bine) tu treci sa te speli la pasarica, sa reluam procesul de la inceput, si vedem noi ce iese". E si asta o chestie, dar e o bataie prea mare de cap, si am ajunge sa scriem romane intregi pentru o chestie ce se poate rezolva doar cu un simplu somn de odihna.

    RăspundețiȘtergere
  10. ma si eu i am dat la un tigan guma din gura , poate o fi fost acelasi tigan , care are placeri de a continua sa ti mestece guma de unde te -ai oprit tu din mestecat.iar legat de subiect , ce sa zic am patit - o prima data cred ca a fost ceva de genu "cumm in 60 sec" , si cand am visat ceva frumos dimineata (si asta de doua ori )si e geniala senzatia , dar mai putin geniala trezirea intr-o pereche de chiloti sau hiperbolizand intr-o "galeata" cu sperma , deoarece cam asa e senzatia >

    RăspundețiȘtergere
  11. Tin sa precizez faptul ca din pacate niciodata nu am facut asa ceva in somn. Chiar si in vis cand dadeam la buci, ziceam in gand "hai in pula mea sa-mi dau si eu drumu odata", dar degeaba, nu iesea nimic. Ma simt handicapat din acest punct de vedere.

    Legat de tiganii care fura (sau talharesc oamenii pentru o) guma din gura. Pot spune ca si eu am facut asemenea gesturi, dar nu furam nimanui guma din gura, ci o luam direct de pe jos, gata mestecata, de mi se spargeau pietrele intre masele... sau daca era calcata de vre-un bocanc sau clapar, veneam cu şpaclu de acasa ca sa dezlipesc guma de pe asfalt, sa am si eu ce mesteca. In vremurile alea o guma Turbo era 10 lei, deci, erau niste gesturi cat se poate de normale.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu cred ca veneai cu rindeaua frate, sau dak nu , ti ai dat tu seama in liceu ca ar fi fost mult mai eficienta in lupta cu guma de pe asfalt>

    RăspundețiȘtergere