vineri, 25 martie 2011

Like a Virgin






In sfarsit a venit si acel moment in care vom discuta despre relatia intima dintre un barbat oarecare si o femeie care nu a mai facut niciodata sex. Cu toate acestea, articolul de fata se adreseaza in special acelor persoane detinatoare de penis care au in jur de 24 de ani, deoarece, spre deosebire de ceilalti baieti cu o varsta mai inaintata, lor le pica mai des cate o virgina pe mana. Cu cat inaintam mai mult in varsta, cu atat sansele de a da peste o astfel de femeie sunt mai mici.

Ca sa speri ca vei da la buci unei virgine cu care deja ai facut imensa greseala de a te combina, trebuie mai intai sa atarni la ea cateva luni, sa fii un baiat cu bun simt, si sa nu dai nici macar o basina in preajma ei, deoarece trebuie sa se convinga 100% ca ii esti barbatul perfect. Abia dupa ce s-a asigurat ca esti asa cum si-a dorit, si-o va trage in sfarsit cu tine. Inainte de asta, pentru a elimina cel mai mare obstacol in calea pizdii, trebuie sa ii spui ca ai pula cat mai mica cu putinta, indiferent de marimea ei oficiala. Cred ca cifra 12 este perfecta atat pentru "incepatoare", cat si pentru cele care vor sa incerce si sexul anal printre altele. Bine, daca ai un balaur de 21-25 cm, risti pe urma ca fata sa faca infarct atunci cand el iese la suprafata. Asa ca intr-o asemenea situatie e absolut necesar sa mai scazi maxim 4-5 cm, sa nu bata la ochi.

Actul sexual in sine, nu este nici el unul pe masura, deoarece, ea fiind virgina va lua pozitia unei scanduri din lemn. Astfel, in incercarea de a baga cucul la pasarica, vei purta cu femeia niste lupte seculare pana cand va ramane in pozitia corecta. Daca ai si "norocul" de a da peste o virgina care sa fie si grasa, atunci vei avea impresia ca de fapt ai ajuns in mijlocul unui ocean luptandu-te cu o balena, si in nici un caz intr-un pat moale langa o pizda. Ca succesul sa fie garantat alaturi de acea fata cu un surplus de kilograme, cea mai sigura solutie este sa o futi, cumva, candva (cine stie), intr-un scaun de ginecolog. Probabil ca ginecologii sunt singurii care pot face asta ca la carte... fara sa simti.

Dupa ce ai adus-o in pozitia optima, vei constata cu stupoare ca penisul nu poate intra deloc in vaginul ei. Se spune ca acest fenomen are loc din cauza ca nu i-ai oferit un preludiu pe masura, si nu s-a udat indeajuns pe interior. Personal sunt de parere ca acest proces este inevitabil, deoarece femeia fiind foarte speriata de momentul cu pricina, va strange atat de mult din muschii vaginali, nemailasand nici un pic de spatiu liber penisului. Chiar si asa, preludiul este extrem de util pentru o asemenea situatie, mai ales cand este urmat si de sex oral. Din pacate, o virgina nu prea stie cum sa se ingrijeasca, si astfel sunt sanse foarte mari ca ea sa aiba niste floci suficient de mari, incat daca i-ai da limbi in pizda ai zice ca ti-ai lasat mustata.

In 90% din cazuri, o relatie de lunga durata cu o neprihănită este sortita esecului, intrucat o fata ce tocmai si-a pierdut virginitatea incepe sa prinda curaj, si in acest fel va dori sa incerce si alte masuri din piele. Asa cum nici noi, barbatii, nu vrem sa murim doar cu pizda ce ne-a decalotat pulica pentru intaia oara, asa nici femeile nu isi doresc doar un singur penis. De aceea, nu le putem condamna pentru acest lucru. Partea nasoala intervine in clipa in care esti constient de asta si anticipezi momentul inaintea ei, parasind-o. Atunci te vei trezi cu tot felul de acuze, cum ca te-ai folosit de ea, ca a avut toata increderea in tine, si ca de fapt scopul tau a fost numai sa o futi apoi sa o parasesti. Total fals. Femeia crede ca daca te-a lasat sa ii bagi penisul la pasarica pentru prima data, va trebui sa astepti pana cand se va satura de tine, indiferent de consecinte si de comportamentul ei. Asa ca, decat sa suferim noi dupa un asemenea episod, mai bine sa sufere ele.

Desigur, ideal ar fi sa nu dam peste o astfel de fata, asta ca sa evitam orice moment neplacut. Totusi, pe lumea aceasta trebuie ca odata si odata cineva sa le rupa himenul domnisoarelor, caci daca am fugi toata viata de virgine, atunci toate femeile ar muri nefutute, iar noi cu pula in cur.

13 comentarii:

  1. Clar ca nu trebuie sa fugim de astfel de comori.Virginele care-ti pica in penis sunt dovada vie ca cineva are grija de tine , si te trateaza cu ce e mai bun.Dar cu virginele nu trebuie sa ti bati capu, doar sa ti l bagi de cate ori e nevoie si pana cand totul tre sa se termine asa cum ai zis tu.Partea buna sau rea e ca o virgina nu te va uita niciodata,vei fi clasat in top 5 amintiri de neuitat ,sau de uitat dar nu pot.:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este. Daca noi putem uita cu o foarte mare usurinta virginele din viata noastra, ele nu pot trece cu vederea faptul ca odata candva am trecut prin viata lor. Au exact acelasi sentiment pe care noi, barbatii non-gay, il avem atunci cand mergem pentru prima data la proctolog. La fel si cu cei care sunt gay, care cu siguranta nu pot uita prima partida de sex pasiv, fie ca le-a placut, fie ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai mie cu primul nu mi-a placut deloooooc,niciodata. am fost cu el vreo 3 luni,cred,vreo luna jumate dupa ce ne-am tras-o prima data,deci timp suficient sa ma invat si sa treaca starea aia. omu imi amintesc ca era dotat,deci asta nu a fost un minus,stia si sa se miste...nu am avut orgasm cu el niciodata.si asta am mai auzit-o si la alte fete,ca cu primul nu s-au simtit bine,puteau citi o carte in timp ce...deci primul ramane in minte ca primul si atat. dar in top nu va fi niciodata,decat daca ramane singurul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea este ca John Pilaw, care dealtfel este si un cititor foarte fidel, spunea ca cel ce a fost primul pentru o fata, este in top 5 nu la baieti cu care a facut sex, ci la toate amintirile posibile si imposibile. Bine, pentru majoritatea oamenilor, cele mai frumoase 5 lucruri care li s-au intamplat in viata, mai mult ca sigur sunt niste episoade ce au legatura cu sexul (prima fata/baiat, primul sex oral oferit, primul sex oral primit, prima ejaculare pe sani/fata, primul orgasm s.a.m.d.). Asa ca intr-un fel este o opinie normala.

    Oricum, ma gandesc totusi ca este un lucru pozitiv faptul ca omul desi a fost unul dotat, nu a lasat sechele. De obicei fetele se sperie de asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu,doar a ridicat standardele in ale dimensiunilor :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii astia nu ar trebui sa aiba nici o virgina la activ, deoarece din cauza lor, cei care au dimensiuni normale, au de suferit pe parcursul vietii. Ar trebui stampilati cei cu dimensiuni mari si foarte mari, sa li se puna un senzor pe capu' pulii, care arunci cand simte himen, sa ii curenteze...

    RăspundețiȘtergere
  7. Jos palaria maestre! Din ce in ce mai bune articolele :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc pentru aprecieri. Azi l-am nimerit bine. Vedem cum va fi urmatorul, deoarece momentan sunt intr-o pana acuta de idei...

    RăspundețiȘtergere
  9. marimile mari dintotdeauna au fost apreciate.de ex pe timpuri cand se facea troc, adik te duceai la magazin sa ti cumperi o eugenie sau halva ce se facea pe atunci, si nu dadeai bani ci plateai cu oo de gaina.si vanzatorul avea un instrument de masurat cu mai multe cerculete.oo le tale erau trecute prin unul dintre acele inele , si dak inelul prin care era trecut era mare , automat oo le tale aveau o valoare mai mare , si puteai sa cumperi ce vroia penisul tau.asa si cu pizda .aceasta este defapt un instrument de masurat pula,cu cat inghite mai mult, se largeste mai tare , cu atat creste si valoarea pulii.cu alte cuvinte pula sta la mana pizdii.
    ps: ce articol ar iesi dezbatand acest subiect :))

    RăspundețiȘtergere
  10. :))

    Pai daca tu ai venit cu ideea, atunci mi-ar placea sa vad pe blogul tau ceva de genul asta...

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) stai sa ma opresc din ras, si apoi comentez. :))
    asadar, nu toate virginele sunt chiar asa cum le-ai descris tu. :D plus ca, in zilele noastre, doar pentru ca ai himenul intact nu inseamna ca nu cunosti chiar nicio forma de sex, ca doar sunt si alte metode si tehnici. ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai, da. Este cat se poate de corect ceea ce spui aici... dar pe langa aceste tehnici exista si pornografia, inclusiv ziarul libertatea.

    RăspundețiȘtergere
  13. dap, traiasca tabloidele! nu stiu daca sa rad sau sa plang...

    RăspundețiȘtergere