marți, 15 februarie 2011

Prietenia de dupa relatie






Din pacate, dupa anumite relatii intime, vine si acel moment in care cele doua persoane (sau mai multe, la arabi) aleg sa mearga pe cai diferite. Pana aici este un lucru normal si moral, deoarece orice relatie ce nu merge asa cum trebuie, este bine sa se sfarseasca intr-un fel sau altul. Problema care se pune insa, este modul in care ambele specii umane aleg sa faca asta. De cele mai multe ori, dupa o relatie lunga, una dintre aceste persoane alege sa puna punct relatiei, dar sa ramana prieteni in continuare. Acum ne intrebam, oare de ce se alege acest tip de relatie de prietenie, si nu se pune punct definitiv intregii relatii? Astazi vom incerca sa deslusim misterul prieteniei de dupa relatie.

Conform cercetarilor stiintifice, fiintele umane aleg prietenia de dupa relatie din mai multe motive. Primul, si cel mai important, este ca, alegand acest drum, suferinta nu va mai fi una brusca, de scurta durata si foarte dureroasa (asa cum ar fi dupa o despartire fara prietenie), ci una destul de lenta, dar in continua expansiune. Ca sa fac asa o comparatie, o despartire urmata de aceasta prietenie despre care vorbim, este ca niste perechi de palme din ce in ce mai tari, pe care ti le iei pe tot intervalul prieteniei. In schimb, o despartire ce nu mai este urmata de aceasta prietenie, e ca un pumn in plina muie primita de la un boxeor. Este o durere foarte mare, dar care intr-un timp nu foarte indelungat va trece de la sine, mult mai repede decat durerea cauzata de acele palmele zilnice luate in perioada prieteniei.

Un alt motiv pentru care se alege prietenia de dupa relatie, este sentimentul de vina pe care in mod special femeia il are atunci cand doreste sa puna punct acelei relatii. In sinea ei exista foarte multe mustrari de constiinta legat de hotararea luata, daca este una corecta sau nu. Asa, ea va alege aceasta solutie a prieteniei, tocmai ca intr-un final fericit sa se asigure 100% de decizia ei minunata. Daca in schimb, baiatul alege sa puna punct relatiei, el ii va propune fetei sa ramana prieteni doar dintr-un singur simplu motiv: sa dea la buci. Pe pularau cel mai rau il doare faptul ca intr-o buna zi nu va mai avea ce sa futa. Asa ca, desi pornografia a atins niste cote de neimaginat, prostul va alege solutia de avarie, cea in care vor ramane in continuare prieteni.

Mai avem si o alta comparatie dintre femeie si barbat in timpul acestei prietenii. De exemplu, cand femeia se combina cu un alt ins, ea vine la tine, si incepe sa iti povesteasca ce baiat minunat si frumos a cunoscut ea, cum i-a supt lu' ala pula, si cum bulangiul de el nu a vrut sa ii intoarca serviciul, desi ea si-a ras flocii special pentru chestia asta. Normal, tu baiat finut si educat, o asculti, o sustii, si ii dai sfaturi. Chiar daca in sinea ta te gandesti ca ai fost un mare dobitoc, deoarece pe durata relatiei voastre intime, i-ai stat cu urechile intre picioare timp doua luni pana ca ea sa puna botu' pe el, si nici macar nu avea bunul simt sa isi rada tot parul pubian de la pasarica. Bine totusi ca ai avut marea inspiratie de a-i da foc la floci cu bricheta (avea flocii brichetati), facandu-i acolo o bucata impresionanta de şorici, ducand astfel fata pe calea cea dreapta.

In schimb, atunci cand ii spui ca te-ai cuplat cu o alta fata... pai coaieeeee, s-a terminat cu smecheria. Femeia va lua foc instantaneu, si imediat ce nu va mai fi in preajma ta, va incepe sa dea telefoane prietenilor, sa ii puna sa te urmareasca, si sa afle tot felul de informatii despre noua ta cucerire. Asa ca, de cele mai multe ori, dupa o intamplare de acest gen, va veni si propunerea de impacare din partea ei, moment in care viata ta va fi data din nou peste cap.

Ideea este ca, prietenia asta ce precede unei relatii intime de lunga durata, nu este deloc binevenita, cel putin din perspectiva noastra, a barbatilor. Adica, dupa ce ca am scapat teferi si nevatamati dintr-o astfel de relatie, in loc sa ne bucuram, sa bem cu tovarasii si sa mergem la curve cu ei, noi in continuare ramanem intr-o relatie de prietenie cu ele fratilor. Cat de idioti putem fi?

Prin urmare, dragi prieteni, recomandarea mea este ca de fiecare data sa zicem pas in fata acestor acte de vandalism numite "relatia de dupa prietenie", atunci cand ele sunt initiate de catre femei. De preferat ar fi totusi, ca o astfel de propunere sa nu vina din partea noastra nici macar in gand, intrucat va veni o zi cand ne vom auto-lua la pumni in gura, fara sa stim de ce oare.

8 comentarii:

  1. tuturor place painea.relatia in sine e precum franzela aia proaspata cu coaja aurie d mananci una intrwaga la o ciorba.relatia de prietenie de dupa desp e k franzela de 5 zile kare are si mucegai si e acra la gust,,dar multi sunt dependenti de paine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa comparatie... bazata pe adevar chiar.

    Dar ca sa stim cum e, trebuie sa ne ardem, altfel povestirile celor din jur nu au nici o valoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideal ar fi sa ramana o relatie tip fuck buddy, adica nici sa vina femeia la tine cu confesiunile ei cu tot, nici sa-ti futa viata si sa te faca sa te gandesti "cum ar fi daca m-as impaca cu ea" (ne intalnim, ne-o tragem si la revedere, asta daca sexul a fost ok in timpul relatiei, daca nu, n-are sens), dar e cam greu de realizat asta, din ce vad eu in jur. Mai apare o problema, femeia care inainte de a porni intr-o relatie, zice: nu vreau sa fiu cu tine, fiindca suntem foarte buni prieteni si am strica relatia de prietenie pentru cea de iubiti. WTF? Femeia, eterna poveste, nu intreba cine este, ci iubeste-o mereu... Asta cu iubitul nu stiu ce a vrut el sa spuna, dar zice mai incolo: Blonda sau bruna, imi e totuna. Trageti voi concluzia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chestia asta cu fuck buddy-ul este foarte benefica pentru cucul nostru, iti dai seama. Dar inevitabil se ajunge la vorbe, discutii, implicit si sentimente. Daca femeia ar fi pentru noi doar o bucata de carne ambulanta, care sa deschida gura numai si numai la sex oral, atunci cred ca am fi o natie de barbati extrem de fericiti...

    Bine punctat si cu ceea ce ai spus legat de stricatul relatiei de prietenie. Intr-un viitor va aparea si acel articol cu prietenia de dinaintea relatiei... sau ma rog, de dinaintea acelei relatii pe care am vrea sa o avem si sa o modelam conform fanteziilor noastre, dar care nu se va realiza niciodata din cauza acelei piedici numite "prietenie"...

    RăspundețiȘtergere
  5. am observat ca barbatii SUSTIN ca si-ar dori ca menirea femeilor pe lume sa fie doar sexul. atunci de ce va indragostiti,de ce ne cereti de sotii,de ce suferiti daca ne despartim de voi,de ce faceti sacrificii ca sa fiti cu noi,de ce ne cumparati cadouri etc? sunt sigura ca toti barbatii de pe lumea asta au fost indragostiti vreodata,au suferit..... deci? de ce credeti ca v-ar fi mai bine fara o femeie langa voi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, bine, era un fel de a spune faza asta cu sexul, ca la urma urmei vorbim despre prietenia de dupa relatie. A, ca ideal ar fi ca femeile sa fie sclavele noastre pe veci, si sa le folosim in mod special pentru placerile trupesti (si nu numai), asta e altceva. Dar uite ca nu se poate, deoarece se spune ca aveti drepturi egale cu noi. Prin urmare, trebuie sa facem sacrificii pentru a spera ca puteti fi macar 5% din ceea ce ne dorim. Asta e acum... soarta!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. parerea mea:faptul k ne indrag este un instinct uman,ne nastem ku el,asa kum animalele se nask d ex ku inst d vanatoare.la un mom acest instinkt isi intra in rol si ne indrag,iubim ,suferim iar ne indrag ,tot asa pana vom primi exakt ceea ce oferim,pana vom int pers potrivita.e frumos knd iubesti,dar mai frum a fost pana sa ma indrg prima oara.at eram ku adev mandru d pl mea.

    RăspundețiȘtergere