luni, 24 ianuarie 2011

Insula sperantei






Mai tot timpul existentei mele, mai ales cea in care am dus o lipsa acuta de pizda, am stat si m-am gandit "cum ar fi oare sa traiesc pe o insula pustie, populata numai cu femei?". Mi se parea foarte fascinant acest gand de a face orgii cu zeci sau chiar sute de femei.

Odata cu trecerea timpului insa, dar si cu maturizarea creierului meu, au inceput sa apara si unele semne de intrebare. Daca pe lumea asta ar exista o insula parasita, plina numai si numai cu femei, atunci ne intrebam de unde isi fac ele rost de lama pentru starpirea mustatei, sau a parului de la pizda, de pe picioare, si sub brat? Ca la cat de pustie si indepartata este insula aia, va dati seama ca nu au cum sa isi cumpere lame de ras (sau "biguri" cum am auzit prin unele zone ale tarii). De ceara pentru epilat nici nu se pune problema. Prin urmare, deducem foarte usor ca aceste femei de pe insula parasita si populata doar de ele, pot fi foarte usor confundate cu cimpanzeii. Deci, aspectul fizic nu primeste nota de trecere.

Apoi stam si ne mai intrebam, de unde dracu' fac ele rost de sapun ca sa isi dea jos jegu' de la pizda, dar si de pe restul trupului? Cu ce se spala acele femei? Voi va inchipuiti ce ar putea avea alea intre intre buci dupa ce se caca? Hai, niste frunze uscate tot isi gasesc ele sa se stearga la cur, dar daca nu isi mai dau si cu sapun, se glazureaza destul de rau portiunea aia, si numai cu dalta si ciocanul o mai dai jos de acolo. De jegu' de la pizda, nu mai spun. Dupa ce ca au dita mai boschetele intre picioare, mai pute si a peste mort in stare de putrefactie, de te ustura ochii in ultimul hal de la 15-20 de metri distanta. Asa ca, analizand si aspectul olfactiv, nici el nu primeste cinciul.

Sa zicem totusi ca mai sunt si barbati pe lumea asta, care ar trece peste aceste impedimente cu o mare usurinta, si ar fute chiar si in conditiile astea femeile de pe insula pustie. Cu toate acestea, daca stam bine si ne gandim, cine ar ajunge pe insula aia, nu fute el ce femeie vrea pula lui, ci ar fute in functie de ierarhie, incepand cu sefa de trib, numita si bulibasa, terminand cu ultima sclava (asta numai daca ar avea noroc si nu ar fi ucis de vreo nefututa geloasa si invidioasa, asa cum se intampla tot timpul). Fiti convinsi ca bulibasa nu este deloc o femeie buna de pula. Din contra, e cea mai nasoala de pe toata insula. E atat de nasoala incat ai spune cu siguranta ca e barbat in toata firea, fiindca doar una inalta, cu umerii lati, si cu muschi pe ea, poate sa fie cea mai buna la bataie, indeajuns sa fie cea mai smechera de pe insula.

Cea mai buna de pula in schimb, este chiar sclava bulibasei, care isi ia capace de la toate fetele de pe insula. Asta de ciuda ca toti barbatii esuati, numai in ea ar vrea sa isi bage pula, dar si din cauza ca este o fata supla, deloc inalta, si lipsita de puteri. Din pacate pe sclava nimeni nu prea are cum sa o ia la pula, decat in ultima instanta, atunci cand ii vine randul. Altfel, ea ar fi omorata in piata publica, cu 30 de lovituri de bici, iar pularaul ar fi inchis intr-o celula improvizata din nuiele de bambus. Singura varianta in care sclava poate fi fututa inainte de termen, ar fi ca toate femeile cu grad sa intre pe stop in acelasi timp, ceea ce este foarte putin probabil.

Acestea fiind spuse, concluzia este ca a ajunge din intamplare pe o insula parasita si indepartata, populata numai si numai cu femei, nu este deloc un vis frumos, ci chiar un adevarat cosmar. Dupa cum am vazut si in cele scrise mai sus, femeile de pe aceasta insula sunt niste maimute paroase, si atat de imputite incat doar cu masca de gaze ai putea sa iti apropii pula de ele. Ce este cel mai trist insa, este faptul ca aceste specimene se gasesc fara nici o rusine si in zilele noastre, in lumea reala si moderna in care traim.

13 comentarii:

  1. ma o medoda de epilare e sa se frece una de alta pana pica paru.la final va ramane una singura neepilata , probabil ca sclava.ea ar putea sa incerce epilarea , prin metoda urcatului in bananier pana sus , si de acolo sa si de drumu , raschetanduse astfel de scoarta copacului.apreciez acest articol, e dur , e greu , dar ce plm sunt baiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este deloc un articol dur, ci unul conform cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai uitat de menstruatie. daca nu au lama,ceara,sapun,antiperspirant etc...de unde tampoane???

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah... cum am putut sa omit asa ceva?

    Geniala remarca. Multumesc :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce face un barbat pe o insula stapanitta numai de femei?
    Certitudini:
     Acesta se va supune majoritatii din dorinta de a trai
     Conform studiului de caz mai sus amintit, barbatul care se gaseste in aceasta situatie va fi cel mai probabil in imposibilitatea de a mai face o selectie in ceea ce priveste alegerea partenerei/partenerelor sexuale, avand in vedere numarul mare (si paros) de cereri.
     Presupunand ca respectivul reprezentant al sexului tare va supravietui asaltului sexual feminin si ca va putea trai, ce-I drept, la marginea societatii, acesta se va gasi confruntat cu aceleasi probleme de igiena pe care populatia indigena a invatat sa traiasca. Cu alte cuvinte si acesta va avea stratul de jeg de o palma, iar pula va ejacula viermisori pt pescuit. Lucru care va fi utilizat in avantajul procurarii alimentelor necesare gospodariei .Omul devenit gorila se va ospata din alimentele obtinute din viermisorii pulii.
     Femeia va ajunge la articolul 5 din ritualul de imperechere, respectiv procesul de seductie.Ea se va inarma cu urmatoarele instrumenete din regnul animal si vegetal: sapun(grasime animala+petale de flori), lotiune de corp (sloboz de rinocer+floare de lotus), ceara pt epilat ( obtinuta din rasini de copac), vestimentatie (pene de pasarea paradisului), accesorii (colier de scoici si cercei din stele de mare), machiaj (sange de porumbel+untura de peste→ruj, pudra din aripi de fluture), apa de toaleta (flori de patchouli).
     Barbatul devenit gorila datorita procesului violent de seductie se va simti in pericol. El va avea doua variante:
    1.Se va supune copulatiilor violente si repetate, in urma carora va ramane deshidrat, extenuat fizic si psihic, cu grave contuzii cerebrale si fractura de pelvis. Finalul inevitabil va fi moartea prin sex traumatizant.
    2.Transformarea eului masculin in eu feminin. Anticipand finalul tragic al existentei sale pe aceasta insula, singura solutie concreta de supravietuire, va fi schimbarea sexului. Acest procedeu medical autoaplicat, va fi pus in practica astfel: barbatul maimutoi se va urca smerit in cel mai inalt bananier, isi va pupa pula in semn de adio si isi va da drumul pe scoarta cea mai rigida iar in drumul sau va renunta prin abraziune la organele genitale ( pula si coaie). In acest timp, bulibasa aclamata de bastinase va ajuta la finalizarea metamorfozei (transformarea pulii in pizda). Ea va sta la baza copacului foarte inalt, tinand in mainile ei puternice o tulpina ascutita de bambus cu lungimea de cel putin 10 cm .Fostul maimutoi ajutat de forta gravitatiei se infige in toata lungimea bambusului ascutit, obtinandu-se ceea ce numim stiintific PIZDA. Mentionam ca pentru obtinerea unei pizde perfecte, noua fiica a tribului va trebui sa tina bambusul infipt 30 de zile.
    Concluzia finala: Nu va fie teama de schimbare si evitati insulele aparent pustii!

    Document elaborat de Centrul de cercetare si documentare stiintifica TITAN

    RăspundețiȘtergere
  7. In atentia Centrului de cercetare si documentare stiintifica TITAN,

    Subsemnatul Fanto Fart (regele neincoronat al basinii de risc maxim), in urma unor cercetari bazate pe stiinta si adevar, tin sa mentionez urmatoarele aspecte fundamentale de care orice barbat trebuie sa tina cont atunci cand are de gand sa caute acea insula pustie, indepartata si populata numai cu femei:

    - barbatul esuat pe acea insula, cu certitudine va ajunge o maimuta nespalata si imputita, dar momentul in care esueaza pe insula, el este un om curat (atat pe interior cat si pe exterior), asa ca 6-7 zile va fi tocmai bun de futut, chiar si pentru niste femei normale din zonele usor accesibile din Romania, dar din mediul rural, nu cel urban.

    - barbatul se va ospata numai si numai din hrana procurata de el cu mana lui, dat fiind faptul ca barbatul, in genele lui, are talent un talent desavarsit si inascut pentru pescuit. Femeile, din pacate, nu.

    - pe acea insula nu este nevoie de articolul 5 din ritualul de imperechere, intrucat acele femei nu cauta iubire pura, ci pula pura. Acel barbat esuat, va fi futut cu sau fara vioa lui de catre toate femeile ce pot ramane insarcinate. Dupa ce vor naste acele femei, daca vor naste baiat, din pacate, ii va da drumu pe mare intr-o barca improvizata in speranta ca va fi gasit de alti bastinasi. Doar fetele vor fi pastrate.

    - acel barbat nu va ajunge niciodata in ipostaza de transformare al eului masculin in cel feminin, din simplu motiv ca dupa ce acele femei vor ramane insarcinate, barbatul va fi ucis, si asta din cateva motive foarte intemeiate. 1. Daca va fi lasat sa scape, atunci el se va duce acasa la brigada lui de pularai din fata blocului, si va veni cu baietii sa dea si ei la buci acelor femei de pe insula pustie si populata numai de ele. Iar daca s-ar intampla asta, acei pularai nu ar mai pleca niciodata de pe insula, si le-ar face niste sclave pe acele femei. 2. la un moment dat nu i se va mai scula deloc pula, deci este un barbat inutil, si 3. la un moment dat el poate fi oricum omorat de gelozie si invidia femeilor de acolo in orice clipa.

    Acestea fiind spuse, dragii mei cercetatori de la Centrul de cercetare si documentare stiintifica TITAN, se pare ca nu aveti dreptate in totalitate. dar apreciez efortul si studiile dumneavoastra in acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  8. fantozii deci ai primit un coment mai mare decat articolul tau :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. cea ce nu intelege acest popor este un aspect simplu dar relevant
    barbatul esuat are "are putza" mica si este homosexual
    prin urmare se va simti in largul lui acolo si .. defapt asta este singura lui sansa sa supravietuiasca ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Da Anonimule, dar daca ar fi gay, atunci ar fi ucis din prima de catre acele femei. Initial se va incerca intrarea in erectie a acestuia, apoi, normal, producerea spermei, concomitent cu frecarea penisului de catre vagin. Daca acest proces nu va reusi, barbatul homosexual, va fi ucis pe loc, fara nici o remuscare... Cred totusi ca acel barbat de care tu amintesti aici, ar visa de fapt sa ajunga pe o insula populata numai si numai de barbati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca imaginatia ta - bogata de altfel - e unidirectionata. Sau cred ca mai bine as spune ca toata situatia este vazuta doar dintr-un singur unghi. Cred ca toti care nu am avut vreodata parte de orgii cu cate 10-20 de pizde - si aici inclun 99.99% din reprezentatii sexului tare - am avut fantezia de a ajunge pe o insula pustie plina de femei care s-ar craci doar la auzul vestii ca a estuat un purtator de pula pe minunata lor insula, si pana l-ar aduce femeile in sat deja ar fi fleoasca intre labii. Mai mult am putea presupune totusi ca pe acea insula se gasesc si maimute paroase, dar si niste femei la vazul careia obtii o erectie de te si miri de unde ai mai capatat 2cm de pula. Cu siguranta ar exista o ierarhie intre femei cu o grasanca pe pozitia cea mai inalta pe care ar trebuui sa o futi in cele din urma sa-i castigi buna dispozitie si sa-ti permita sa futi si altele mai bune, plus ca tu vazandu-i faldurile de grasime vei avea o stare acuta de blegeala a pulii, si astfel va fi nevoita sa-ti satisfaca si ea nevoia de a fute si ce vrei tu, si cel mai probabil va fi nevoita sa aduca o bucata de pizda buna sa te futa amandoua odata :)) . Cat despre igiena maimutelor mai sus mentionate, am fi indreptatiti sa credem ca totusi femeile ar gasi niste metode prin care sa elimine macar mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stii Anonimule ca m-am gandit la toate variantele posibile, dar ca sa le insir in paginile acestei opere de arta, numita La genul masculin, ar fi trebuit sa fac un articol foarte lung si plictisitor. Lumea totusi nu sta sa citeasca aici romane. O stiu pe propria mea piele. Cand parintii mei ma obligau sa citesc si eu ceva, ca sa fiu lasat afara cu baietii, citeam cea mai scurta poveste. Si care era aia? "Povestea unui om lenes" de Ion Creanga.

    RăspundețiȘtergere