marți, 18 ianuarie 2011

La genul feminin | Ken (Can) you do it?






Iata ca a venit si acel moment in care reprezentantele sexului feminin trec la platane si iau cuvantul in fata noastra. Chiar daca blogul se numeste La genul masculin, din cand in cand este bine sa ascultam si parerea lor, a femeilor, fiindca fara existenta lor pe aceasta planeta am fi avut niste usturimi crunte in partea posterioara a trupului, iar singurii care ar fi avut de castigat de pe urma acestui fapt ar fi fost producatorii de alifie.

Astfel, o cunostinta de a mea, in urma unei discutii avute pe messenger, mi-a sugerat sa scriu pe blog una dintre intamplarile nefericite din viata ei. I-am spus totusi ca nu pot pune asa ceva pe blog, deoarece lumea va crede despre mine ca sunt pe invers. In cele din urma am rugat-o totusi sa faca un articol asa cum crede ea de cuviinta, pe care i-l voi publica fara nici un fel de problema. Lucru care, dupa cum se vede si in cele scrise mai jos, chiar s-a intamplat: La genul feminin!



Ken (Can) you do it?


Autor: Vanda

Sa luam urmatoarea situatie: De cand ti-ai inceput viata sexuala, ai avut parteneri cu marimi absolut normale. Si atunci cand, printr-o conjunctura fericita sau nefericita a lucrurilor, apare in viata ta un partener cu un penis de numai putin de 19 cm iti spui in sinea ta: "Frate, ce noroc pe mine! A meritat toata asteptarea de pana acum, sa vezi ce partide ma asteapta". Dar viata iti joaca feste si nu e, nici pe departe, asa cum ti-ai inchipuit. De ce? Pentru ca unii barbati degeaba au un penis mare spre foarte mare daca nu stiu ce sa faca cu el. Cel putin nu atunci cand fac sex. Analogii sunt o gramada. E ca si cum ai avea o masina foarte puternica si nu ai cu ce s-o alimentezi, ai castigat la loto dar ai pierdut biletul in ziua in care te-ai dus sa-ti ridici banii, ai votat cu un partid si cand a castigat alegerile s-a aliat cu opozitia si exemplele pot continua.

Revenind la situatia noastra incredibila dar adevarata, iata cum stau lucrurile: In capul lui, de fapt, in cele doua capete ale lui, e un singur film, pe care nu vrea sa il schimbe. Tu incerci sa-i arati si altceva, aproape ca ii desenezi in spatiu si te modelezi in toate chipurile posibile in speranta ca va intelege si el cum iti place, pentru ca, na, in capul tau rasuna obsesiv doar cifra 19. Nicio sansa, el le stie pe ale lui si e fericit. Intr-un final se termina, de fapt, sa fiu mai corecta, el termina si tu te gandesti daca sa-i zici ca este paralel sau sa mimezi ca ti-a placut.

Daca dupa prima partida incerci sa-i gasesti scuze de genul: e obosit, e mai timid, l-am luat eu prea repede, sigur il strangea prezervativul etc, etc, a doua oara constati ca nu mai ai scuze. Si mai constati ceva: ca nu esti nici prea satisfacuta. Si pentru ca nu mai vrei sa treci si a treia oara prin asta, adica sa-i mai dai o sansa, iti ramane un singur lucru de facut. Sa astepti sa adoarma langa tine, dupa ce el pica obosit si fericit, in sinea lui, de prestatia de mai devreme, si sa "te fericesti" singura. Cum reusesti? Gandindu-te la orice te excita pe tine maxim si repede. Pentru ca stai cu frica sa nu se trezeasca el langa tine, in timp ce tu respiri foarte greu la mai putin de 10 cm de el!!!!! Ce scuza ai putea sa ii spui daca se trezeste si te intreaba de ce faci asta? Evident ca nu-i spui adevarul. Poate ii dai de inteles, dar nu o sa-i spui direct niciodata. O sa il minti ca tu mai aveai chef de inca o runda si ti-a fost mila sa il trezesti pentru ca ai vazut ca era foarte obosit, si atunci ai apelat la singura metoda disponibila.

In momentele astea ai o revelatie: Esti la fel ca un barbat care toata viata si-a dorit sa futa o femeie Barbie dar care atunci cand a futut-o, nu i-a facut sex oral. Asa si tu: ai dat peste unul cu penisul mare dar care nu e in stare sa te satisfaca cum trebuie. Si nu pentru ca nu si-o doreste ci pentru ca nu stie. Deci nu-l duce capul. El este Ken, partenerul lui Barbie.

20 de comentarii:

  1. Corect si bine punctat.Sunt de parere ca daca ai "condei de aur" trebuie sa scrii poezii de aur.Scrii o ciorna,doua, hai trei dar pana la urma tot prinzi ideea din "ciorne" si iese arta.Sexul este o arta si e nevoie de cel putin un artist ca sa iasa ceva frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea este urmatoarea:

    De obicei (deci de obicei), cei cu pula mare nu mai fac nici un efort in atingerea altor mari performante, deoarece ei sunt de parere ca daca au un penis imens spre foarte imens, este de ajuns pentru un futai de vis. Cel cu pula mica insa, incearca sa compenseze si sa recupereze handicapul centimetrilor in minus prin alte metode, mai mult sau mai putin ortodoxe, si astfel vor da rezultate mult mai mari, spre deosebire de semenii lor ceva mai dotati. Iar multi dintre ei, vor ajunge sa atinga chiar si perfectiunea suprema in materie de futai, oferindu-le femeilor orgasm dupa orgasm.

    Este exact ca un sportiv caruia Dumnezeu i-a dat un talent cu carul, dar care nu si l-a folosit asa cum trebuia la capacitatea lui maxima, fiindca el oricum stia ca este foarte talentat si bun din nastere. La ce sa mai munceasca la antrenamente, cand el oricum are talent? Sportivul mai putin talentat in schimb, munceste de cel putin 4 ori mai mult decat unul talentat, ajungand la performante sportive mult mai mari decat acesta. Cam asa si cu cel cu pula mare. La ce sa mai munceasca sa futa, cand oricum stie ca are pula mare, iar femeile sunt din start inebunite dupa acest lucru?

    Foarte frumos articolul, si ii multumesc autoarei pentru cele scrise, si o asteptam si cu alte ocazii. Chiar aveam nevoie sa stim si parerea lor (a femeilor) despre anumite lucruri feminine...

    RăspundețiȘtergere
  3. George (ex centralist la rds)19 ianuarie 2011 la 10:22

    Vlascene de ce zici "penis imens spre foarte imens"? 19 cm sincer nu e extraordinar de mare. Din ce am mai discutat eu cu fetele e mai important pentru un orgasm sa fie "muschiloasa", decat lunga si lalaie (starea ideala pentru un deepth de toata frumusetea).

    RăspundețiȘtergere
  4. bine spus bine scris.
    totusi nu inteleg de ce sa nu ii spui ce se intampla, de ce sa il minti sau sa mimezi :) gandeste-te ca trebuie sa inteleaga care este problema. si , intr-un final, una din viitoarele lui partenere va ajunge la absolut. merita pultat - pardon, luptat - pt asa o cauza nobila.
    propun sa incropim "codul bunul sex - pentru o viata mai buna!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Da George, stiu. Dar ziceam asa in general, nu neaaparat legat de cazul nostru. Foarte tare remarca cu deepth :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, voi barbatii va faceti mult mai multe griji in legatura cu dimensiune decat isi face o femeie si sincer nu inteleg de ce.
    1. Lungimea vaginului are in medie 8-12 cm si o largime de 2.5 cm, in starea de excitare se modifica si lungimea creste cu cativa cm (2-3) si largimea se poate chiar dubla (5 cm) => un penis de 15-16 cm este mai mult decat suficient, restul e in plus.
    2. Cate femei stiu tehnica "deep throat"? + un penis mare nu o sa aiba niciodata parte de aceasta senzatie - uitati-va la filme porno (nu ca ati avea nevoie de sfatul asta din partea mea :D) si o sa remarcati cati "pulosi" au parte cu adevarat de deep throat.
    3. Un penis prea mare (lungime sau grosime) face ca sexul sa fie inconfortabil pt ambii parteneri, sunt doar anumite pozitii "agreate" si cine isi doreste sa faca sex over and over again in aceeasi pozitie?
    4. Sexul este intradevar o arta si, Vlasce, nu sunt de acord cu parerea ta cum ca aia cu pula mare nu sunt interesati pt ca ei au pula mare, asta tine de "badaranismul" si "taranismul" fiecarui barbat in parte, daca interesul lui este doar sa termine el, sa fii sigur ca gasesti astfel de specimene si printre confratii lor mai putini dotati.
    5. Este cea mai mare greseala, in materie de sex, ca femeia sa mimeze orgasmul => barbatul se simte macho ca a satisfacut-o si ea ramane ca fraiera si spera ca data viitoare o sa fie mai bine, cum sa fie mai bine daca el crede ca oricum a fost bine? Este nevoie de comunicare in pat, sa spui cand iti place si sa spui ce nu-ti place si de ce nu-ti place pt ca daca femeile trebuie sa invete ceva este ca barbatul care gandeste ca o femeie se numeste gay si asta inseamna ca nu or sa le futa pe ele! barbatii heterosexuali niciodata nu or sa stie ce au de facut daca nu le spui, vrei sa fii pupata-n cur, spune-i si o va face (poate...), dar nu spera sa "ghiceasca" el ca asta te va face pe tine fericita.
    Cand iesim la o bere?
    P.S. - Scuzati limbajul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitarile mele Corri, sunt intru totul de acord cu tine! Sunt de parere ca nu marimea conteaza, trebuie sa stii sa folosesti ceea ce ai (la penis ma refer) indiferent de marime, mai mult decat atat conteaza foarte mult intre 2 parteneri comunicarea in pat (ambii parteneri trebuie sa-si spuna ce le place si ce nu), si sunt de parere ca totul este permis in pat atata timp cat ambii parteneri sunt de acord. Sexul trebuie facut cu capul de sus mai intai apoi cu cel de jos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Corina, Razvan,

    Eu sunt de parere ca atunci cand ti-o tragi cu o alta persoana pentru prima data, nu cred ca mai ai timp de alte povesti, sau de uitat la diafilme pe pereti. Te futi si gata, iar concluzia o tragi la final, fie ca ii spui si partenerului, fie ca nu. Daca relatia avanseaza in schimb, atunci, clar poti sa ii spui usor usor "bai bulangiule, uite, mie imi place sa mi se faca sex oral" sau "auzi fa, azi o facem si noi pe la spate?" si tot asa, pana cand ajungi sa te cunosti cu persoana respectiva din toate punctele de vedere.

    Cand esti prins intr-un futai cu o persoana cu care faci asta pentru prima data, esti mai sensibil de fel, si e mai greu sa deschizi gura inca de la inceput. Te gandesti ca nu cumva sa nu deranjezi, sa nu i se para celeilalte persoane ca ai un gand prea pervers, sau chiar sa nu se inhibe. Ia ganditi-va, cum ar fi sa dam peste o persoana careia ii place sa se cace pe noi atunci cand ne-o tragem? (am vazut asta in filme, si nu pareau deloc trucate). Si ganditi-va cum ar fi sa ne spuna asta inca de la primul futai "auzi, pot sa ma cac pe tine?".

    Bine, asta e parerea mea in momentul de fata. Poate ca Vanda are o alta parere, si o asteptam oricand sa ne explice cum stau treburile :)

    RăspundețiȘtergere
  9. cand am dat spre publicare acest mic articol, mi-am asumat toate comentariile care ar putea lua nastere. fie ele de bine, fie de rau. dupa cum bine puteti observa, nu este un articol echidistant, pentru ca trateaza problema dintr-o singura perspectiva, aceea a ei.frustrari exista de ambele parti si vor exista intotdeauna. ca sa sumarizez, eu v-am dat platforma, voi o imbogatiti cum credeti de cuviinta si fiecare ia ceea ce crede ca se aplica in cazul lui. multumesc pentru aprecieri! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fanto...imi pare rau dar nu pot sa fiu de acord cu tine, sunt persoane (caractere) care nu sunt egoiste, indiferent daca esti in pat cu o persoana pentru prima data (sa-i spunem sex ocazional), nu trebuie sa fii egoist si sa vrei sa i-o "tragi" si atat, nu, spun asta pentru ca intr-o partida de sex este nevoie de 2, atunci placerea de ce nu ar putea fii impartita la ambii parteneri, de ce trebuie sa gandesti asa, daca tie iti place sa te simti bine gandeste-te si la pers cu care esti (chiar daca esti pentru prima data cu ea in pat) ca poate si ea vrea sa aiba senzatii de placere si nu de durere. Iar daca ei se cunosc (iubiti, soti, amanti, etc.) este "liberul arbitru" in pat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corect, si eu sunt convins ca asta e cea mai buna solutie. Dar nu toate persoanele pot aplica in pat ceea ce gandesc, sau mai bine zis, nu toate persoanele nu pot spune ceea ce vor. Si asta din diferite motive, cel mai intalnit fiind cel legat de inhibitie. Cred ca fiecare dintre noi am trecut prin chestii de genul asta in prima faza a unei relatii. Eu da...

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.thisblogrules.com/wp-content/uploads/2009/06/manandwoman.jpg


    Nu prea are legatura dar poate te ajuta la un alt articol.

    RăspundețiȘtergere
  13. :))

    Multumesc pentru poza.

    Cu toate acestea, am 3 articole oarecum asemanatoare, si va mai urma inca unul, deoarece, nu am cum sa omit asemenea subiecte.

    Pana cand va aparea si celalalt articol, poti arunca un ochi pe Despre inhibitii, Capacul la WC si Capacul la WC partea II :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt femei care vor pula mare , altele pula mica , altele o inlocuiesc cu strapoane, ideea mea e ca femeile adora PULA.

    RăspundețiȘtergere
  15. Faza nasoala o avem atunci cand si baietii adora pula. Si mai este o faza nasoala, cand fetele adora chiar pizda in loc de pula. Dar totusi, avem si o parte buna aici, mai ales cand ne aducem aminte de existenta pornografiei, in care doua fete ni se alatura in vederea unei labe ca in povesti.

    RăspundețiȘtergere
  16. doar sa nu fie fetele cu cupa de inghetata la mijloc:)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe langa articolul foarte frumos ce ni l-a oferit, imi place si faptul ca autoarea acestuia, incurajaza intr-un mod direct sau mai putin direct, folosirea prezervativului.

    Deci, orice ar fi, folositi prezervativul!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. fanto_fart spunea...
    "... Deci, orice ar fi, folositi prezervativul!!!"

    mai ales cand e vorba de gura.

    RăspundețiȘtergere
  19. Intreaba o fata daca este de acord sa primeasca sex oral cu folie de latex pe pasarica... ca tot vorbim de genul feminin :)

    RăspundețiȘtergere