duminică, 10 ianuarie 2010

Legalizarea nevoilor fiziologice






De fiecare data cand merg linistit pe strada si dau o basina cat se poate de inocenta, am senzatia ca fac ceva illegal, dupa care instinctual ma uit in stanga si in dreapta sa observ daca cineva din jur mi-a auzit noua isprava. Desigur, in spate nu cred ca mai are rost sa ma uit, deoarece fapta deja a fost consumata si comisa, dar senzatia ca am facut ceva illegal din pacate persista, chiar daca nu am fost auzit de nici o persoana aflata in vecinatatea mea. Acelasi lucru este valabil nu doar in cazul uneia sau a mai multor basini, ci si in cazul unor nevoi fiziologice de care nu ne putem dispensa nici macar o clipa din viata de zi cu zi, cum ar fi scobitul in nas si urechi, ragaitul, scarpinatul in cur si la coaie, sau flegmatul pe strada. Bine, legat de acest ultim punct, nici eu nu sunt de acord cu el, desi mi-l insusesc cu maiestrie ori de cate ori am ocazia, chiar daca stiu si recunosc faptul ca sunt un taran prost.

Intrebarea ce mi-o pun tot timpul este: oare de ce lumea ma catalogheaza ca fiind un infractor, doar pentru ca am dat nastere unei noi basini, sau doar pentru un simplu muc scos din nas? Chiar asa? De ce lumea ne catalogheaza pe noi basinosii (sau pe noi nesimtitii) drept niste oameni care au facut un lucru rau? Pai daca te besi langa o bunicuta care se plimba cu nepotelul de mana, baba te da exemplu la nepot drept “asa nu”…si asta in cel mai bun caz, deoarece in majoritatea cazurilor, atunci cand zgomotul basinii se face auzit, babele ori le astupa urechiile nepoteilor, ori le spun ca au iesit broscutele la marginea soselei sa se imperecheze. Va dati seama ce educatie primesc acesti copii atunci cand au de-a face cu astfel de bunici? Desigur, cand tatal meu va fi bunic, situatia se va schimba radical, deoarece tatal meu este imparatul neincoronat al basinilor de risc maxim. Dar asta deja este o alta poveste, despre care probabil vom mai vorbi intr-un viitor apropiat sau indepartat.

Nu stiu cand se va intampla acest lucru, dar sper sa prind acea zi in care basina va fi legalizata si pe piata romaneasca. Avand in vedere ca vremurile in care traim nu sunt precare, nu am nici o idee cand va sosi aceasta zi sau daca ea va mai veni vreodata, dar macar am dreptul sa sper si sa visez. Nu stiu despre flegmat, ragait, scarpinat in cur sau scobit in nas, dar stiu ca in occident basina si-a intrat in drepturi depline cu mult timp in urma. Atata timp cat autoritatile noastre nu fac nimic in aceasta privinta, singura persoana care mai poate schimba cate ceva in aceasta tara esti chiar tu cititorule, deoarece in acest moment totul depinde numai si numai de tine.

19 comentarii:

  1. Pai Domnule cat timp nu ma deranjeaza olfactiv, no problem. Sunt pentru legalizare. Dar cine poate face diferenta de basina mirositoare sau nemirositoare inainte ca ea sa fie data?

    Dana C.

    RăspundețiȘtergere
  2. corect, dar totusi sa nu uitam ca au fost multe cazuri in care au decedat oameni datorita faptului ca basina nu a fost data la timpul ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai baiatule bashina leaga si dezleaga prietenii

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt PRO legalizare!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. pai eu cand am sa ma insor, in lod de "da" am sa dau o basina... asta insemna ca raspunsul meu este afirmativ

    RăspundețiȘtergere
  6. Votez pentru legalizare, vreau sa ma bas fara jena in autobuz vara, vreau sa-mi fac loc pe scaun inmijloacele de transport in comul cu o basin a urat mirositoare, vreau ca eu si prietena mea sa facem intreceri de basini, vreau sa se bese fara jena cand facem sex si multe altele. Deci votez pt legalizare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma rog, eu nu am auzit sa moara cineva din asta.
    Poate imi spui si mie cateva exemple.
    In ceea ce priveste ce a spus yoptc, personal nu am nici o problema sa fac acest lucru de fata cu sotul meu, insa sigur ne-ar deranja pe amandoi o basina super puturoasa in timp ce facem sex indiferent de cine o da. Se duce si mama ei de pasiune.
    Dar in fine, gusturile nu se discuta.
    Deci in continuare spun ca sunt pro legalizare, atata timp cat nu e puturoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. pai conform studiilor, se spune ca basina daca nu o dai la vremea ei, cica ti se innoada matele si mori. asa zic studiile, nu eu. asa ca de ce sa ne riscam viata pentru o basina?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt Dana. Acum ce sa facem, se pot intampla accidente in timp ce faci sex, si acum daca o scapam accidental nu mai facem sex din cauza asta? O sa fim stresati si nef...ututi.

    RăspundețiȘtergere
  10. legalizareeeeeeeeee!frate,vine asta e tre sa o dai.pai ce strici o copaie de matze pt o basina.bine akum depinde si de basina k dak iti iei basinu in freza k jeanpol(pt cunoscatori)nu cred ai fi de acord.cocosh

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevar graiti....tocmai am infundat una in scaunul de la munca, pacat ca era nemirositoare....sa ajunga pana la tine in birou fratele

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) tu acum cauti razbunare sa inteleg... oricum, pentru mine este o onoare sa iau contact cu basina ta

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu sh daca neaparat trebuie o lege,spre ex in germania e considerat super ok sa te besi,ei spre ex dau "puturoase"cand vb cu tine fata in fata, la sedinte,la masa chiar si nu exagerez cu nimic, pentru ei este firesc si sanatos deci cred ca ar trebui sa-i urmam si in activitatea asta!:)Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  14. futute-n basini mah, ca tare dor me de basinile tale :). Te pupa fratzii T :)

    RăspundețiȘtergere
  15. De ai fi prietenul meu si ti-ai rezolva necesitatile fiziologice "cum ar fi scobitul in nas si urechi, ragaitul, scarpinatul in cur si la coaie, sau flegmatul pe strada" m`as face ca nu te cunosc no offence :)) dar chiar nu mai sunt la moda manierele ? a murit cavalerismul ? eu cred ca tu l-ai ucis :| :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @biul,

    intr-un fel te inteleg, dar la urma urmei traim intr-o lume libera. chestiile astea nu au nici o legatura cu cavalerismul, deoarece cavalerism este acela in care am contact cu persoanele de sex opus. si nu cred ca (exceptand scobitul in nas si urechi, ragaitul, scarpinatul in cur si la coaie, sau flegmatul pe strada) o fata ar avea ce sa imi reproseze, deoarece personal cred ca ma port frumos cu ele. daca ai fi toata ziua balonata (asa cum sunt eu, inca din nastere), nu cred ca ai mai spune asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  17. de acord cu toate, insa vin cu o propunere de remediere a situatiei din nastere: scortisoara in orice. de preferinta, in iaurt. face minuni la balonare.
    cit despre arta basinilor, sint multi care cunosc subtilitatile emiterii lor fara poluare olfactiva:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Stiu asta. Ideea este ca poluarea auditiva sperie cel mai tare. Adevarul este ca si eu sunt destul de speriat cand aud asa ceva la altul, dar asta nu insemna ca nu am sa il respect pe veci...

    RăspundețiȘtergere
  19. interesanta viziune. eu n-as fi alaturat niciodata respectul de actiunea descrisa mai sus atit de nuantat. poate doar in cadrul vreunui concurs de profil:)

    RăspundețiȘtergere