miercuri, 5 septembrie 2012

Prietena prietenei mele






De aproximativ 10-15 ani, societatea in care traim a luat o intorsatura destul de “dramatica” (daca am putea numi-o astfel) in sensul ca, foarte multe femei sunt din ce in ce mai atrase de persoanele asemeni lor, detinatoare de clitoris. Desi nu este un lucru foarte important, inca nu s-a descoperit daca acestea au “lesbianismul” in sange sau daca fac asta din pur teribilism. Chiar si asa, am vazut foarte multe astfel de persoane aratandu-si afectiunea fata de semenele lor, folosind atat in public, cat si pe retelele de socializare, acel sarut fabriqué en France. Ca este sau nu un lucru bun, nu as putea sa ma pronunt foarte clar.

Personal, nu as vrea sa vad asta in public, pe strada, sau in mass media non-pornache, deoarece ma gandesc totusi si la faptul ca intr-o buna zi va lua nastere un kinder plecat din ale mele coite, al carui sex va fi unul cat se poate de feminin. Si intr-o astfel de situatie, cum as putea eu sa ii explic cum ca a te saruta cu o persoana de acelasi sex nu este unul dintre cele mai ortodoxe lucruri intalnite in aceasta lume? Cum i-as mai putea citi povesti nemuritoare despre acel print frumos cu palosul gros, care isi face aparitia pe un cal alb in cautarea unei adolescente virgine, tocmai rasa intre picioare? In schimb, nu am absolut nici un repros legat de acele filme educative, in care femeile apar in ipostaze indecente alaturi de alte femei, pentru ca in acest mod am parte de o autosatisfacere cu mult peste cea data de efectele imaginare.

Nemaifiind de ajuns, toate persoanele de sex feminin intalnite de subsemnatul sunt perfect de acord cu aceasta activitate extrasportiva in care sunt implicate. Si asta nu ar fi deloc o problema, fiindca orice om ce isi alege un drum in viata de buna voie si nesilit de nimeni, trebuie sa isi asume respectiva alegere fara nici un regret. Problema apare atunci cand tu, ca pularau, te afli intr-o relatie cu o astfel de femeie, surprinzand-o bot in bot (sau chiar bot in pizda) cu o asa zisa buna prietena de-a ei. Si nici asta nu ar fi o mare tragedie. Nu taticu’. Adevaratul dezastru survine in clipa in care ti se spune cum ca ea oricand ARE VOIE sa faca acest lucru cu orice femeie doreste, in timp ce tu, purtator de penis, esti obligat sa-i fi fidel fara a te atinge de nici o persoana ce isi poarta pasarica intre picioare. Evident ca daca vei comenta mai mult decat prevede legea, te vei trezi cum ti se va arunca in ochi celebra fraza cu “acum daca nu iti convine, poti sa faci si tu asta cu o persoana de acelasi sex (aka barbat), ca eu nu ma supar”. Sa mori tu?

In primul rand, pentru ele este un lucru normal sa ne trimita in “gura lupului”, deoarece stiu foarte bine ca nu vom face asta niciodata. In schimb lor le este mult mai usor sa faca acest pas cu persoanele de acelasi sex, intrucat nu le intra nimic nicaieri (poate doar un dildo), in timp ce noua ne intra kilometri de carne, fratilor... si asta pe ambele gauri. Practic ele au o paleta mai larga de placeri trupesti – fara ca integritatea sa le fie afectata, motiv pentru care este cat se poate de logic si de normal ca si noi sa facem asta cu alte persoane de sex feminin, asa cum si ele au facut-o la randul lor cu tot cu persoane de sex feminin.

Totusi, presupunand ca am avea astfel de inclinatii dubioase, cum ar fi ca, in vederea intretinerii unor relatii sexuale, sa te duci la o tipa pe care nu o cunosti si sa i te adresezi cu “buna, eu sunt Aurel, si imi place sa sug pula”? Cum crezi ca ar reactiona? Daca in schimb i-ai spune “buna, sunt Aurel, si ador sa dau limbi in pizda”, este foarte posibil ca in clipa imediat urmatoare sa ai parte de ceva frumos, fie ca respectiva are sau nu inclinatii spre cealalta parte.

In speranta ca m-am facut inteles, as vrea sa va intreb pe voi, femeilor un pic mai “open mind”! Ce preferati mai mult? Sa fiti inselate cu o femeie (asa cum ati procedat la randul vostru), sau sa va surprindeti jumatatea cu o pula in ceru’ gurii?