miercuri, 30 noiembrie 2011

"...publica-l pe peretele tau daca esti de acord"







Astazi vom discuta exclusiv despre acel site de socializare pe nume facebook, cu ale lui statusuri ce se gasesc pe peretele foarte multor muritori de rand, care ne sunt printre altele si prieteni virtuali. Scopul acestui articol nu este acela de a critica persoanele ce posteaza asa ceva, ci mai degraba pe creatorii acestora, deoarece ei sunt principalii vinovati pentru toata aceasta spaima creeata in jurul lor.




Primul status ce mi-a atras atentia in mod deosebit, si care mi-a dat acel impuls de a da nastere scrierii in cauza, a fost:

Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul cu o burta enorma, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandri de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama mea :)

Un mesaj ok la prima vedere. Dar daca intram mai mult in dedesupturile lui, vom constata cu stupoare ca acesta cuprinde foarte multe chestii nelalocul lor. Adica, bun, asa cum este normal, si eu imi iubesc mama neconditionat, indiferent de cum ar putea sa arate intr-un viitor apropiat sau indepartat, din cauza varstei inaintate. Totusi, nu inteleg de ce odata cu acest mesaj, practic il ignoram pe cel cu care isi imparte patul si zilele. De ce nu spune nimeni despre al nostru tata, cum ca il iubim fara rezerve, indiferent de cat de mult ii put ciorapii, de cate rupturi are in coaie la pantalonii cu care sta in casa, sau de cat de multe basini lanseaza pe minut? De ce va este frica sa vorbiti despre tatal vostru in clipa in care aduceti iubirea in discutie? Ce, va este rusine sa ii scoateti defectele la inaintare? Sau va este teama ca pe urma nu veti mai parea oameni sensibili si iubitori in fata persoanelor de sex opus, scotand la intaintare basinile lui imputite?

Apoi, daca mama “isi schimba corpul cu o burta enorma”, atunci taticul, la randul sau, mai are ce fute? Pula lui nu are voie sa se simta si ea bine? Nu mai pun la socoteala faptul ca, daca femeia sufera acele transformari spuse aici, in mod logic, sotul acesteia va fi OBLIGAT sa se duca la cel mai apropiat centru curve, pentru a-si lua tratamentul regulat. Normal, dupa toate aceste intamplari necugetate, tot el va fi gasit vinovat si pus la zid de catre babele din scara blocului, a caror barfa va ajunge chiar si la urechile femeii ce vinde ziare langa statia de tramvai.

Deci, oameni buni, asemeni mamei noastre, si tatal este la fel de important. El ne-a lansat pe teava cu noua luni inainte ca noi sa vedem lumina zilei, asa ca, are meritele lui incontestabile. De aceea, ii rog pe inventatorii acestor mesaje, sa conceapa unul la fel si pentru dansul, altfel ma voi vedea nevoit sa iau masuri drastice. Nu va mai ignorati tatal !!!








Un alt status care mi-a atras atentia in mod special a fost:

Înainte de a judeca viata mea sau caracterul meu ... pune-te în locul meu, parcurge calea pe care am mers eu, traieste durerea mea, îndoielile mele, râsul meu...!!! Parcurge anii ce i-am parcurs eu si impiedica-te unde m-am impiedicat eu! si apoi ridica-te cum am facut-o eu...!!! Ma mai poti judeca??!! Fiecare are propria poveste!!!! Daca sunteti de acord, publica si pe peretele tau.


Acest status a fost unul conceput, para-se, de o curva, care intre timp si-a gasit un iubit de incredere, iar in clipa de fata si-a dat seama ca este absolut necesar sa se integreze in comunitatea din care face parte, dar care din pacate nu poate trece peste barfele si prejudecatile celor din jur. Personal, sunt un om foarte tolerant de fel, si pot intelege foarte usor greutatile oamenilor, la fel cum pot intelege si acele cazuri mai speciale in care respectivele femei ajung sa se prostitueze din cauza unui trecut, dar si a unui prezent, in care suferinta si necazurile nu s-au dat deloc inlaturi. Totusi, sunt atatea femei in lumea asta care nu au avut nici o greutate in viata, ce au avut ambii parinti uniti, si care au avut tot ceea ce si-au dorit de la ei si de la cei dragi, dar care, in ciuda acestor lucruri facile, sug pula ca la balamuc unui numar impresionant de persoane umane. Asa cum este si normal, orice curva din lumea asta va fi barfita la colt de strada atat de pularai, cat si, mai ales, de reprezentantele sexului frumos, care, invidioase fiind pe noua ei masina, pe hainele ce le poarta, si pe tot ceea ce o inconjoara, vor da zvon in toata lumea cum ca respectiva muiere s-a futut DIN PLACERE cu toate scursurile acelui cartier (inclusiv cu Andone). Chestia asta confirma faptul ca acelei persoane, care a expus pentru intaia oara asa ceva, ii este rusine cu trecutul sau, si ca, intr-un fel sau altul, cauta tot felul de metode, ca persoanele din jur (inclusiv noul ei iubit) sa observe si sa vada doar prezentul ei frumos, nu si trecutul dubios, debarasandu-se de el prin astfel de mesaje ordinare








Iata un status ce pur si simplu te lasa fara cuvinte::

Bun venit falsitatii, bun venit pe
Facebook. Unde iubirea e perfecta! Unde toata lumea traieste bine si este
indragostita! Unde dusmanii sunt cei care iti viziteaza cel mai des profilul,
unde fostii prieteni te blocheaza, unde fostele iubiri te elimina si unde cei ce
te adauga in lista lor sunt f simpatici si pe strada nici nu saluta! Publica-l
pe peretele tau daca esti de acord!


Ia uite unde era omu’ ala sincer si neprefacut, care ii pune la zid pe acei oameni falsi, ce au o multidudine de prieteni in retelele de socializare, dar care atunci cand ii zaresc pe strada, trec pe langa ei ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Totusi, inventatorul mesajului, nu are nici cea mai mica idee de faptul ca intre un prieten virtual si unul real este o diferenta imensa. Ca sa fiu mai exact, prietenul virtual nici nu poate fi numit prieten, intrucat chestia asta e o inventie data de retele de socializare, si in nici un caz de oamenii normali la cap. Si eu am in lista de prieteni insi pe care in realitate nu i-am vazut niciodata, ci numai in poze. Daca ar fi sa ma iau dupa parerea celui ce a scris asta, ca sa nu mai fiu un om fals, ar trebui sa ma bag aiurea in seama cu toti aceia din lista de prieteni, si, mai mult decat atat, sa le sug chiar si pula in plina strada. Bine, nu mai punem la socoteala ca exista si varianta ca in viata reala acele persoane sa nu semene deloc cu ceea ce ni se prezinta in poze, mai ales acum, cand era photoshop este in floare. Nu stiu cum sunt altii, dar personal mi se pare de-a dreptul penibil sa opresc un om pe strada, iar apoi sa il intreb “auzi coaie, tu esti ala de pe facebook?”.

“Unde dusmanii iti viziteaza cel mai des profilul, unde fostii prieteni te blocheaza, unde fostele iubiri te elimina” - Pai daca sunt fosti si foste (prieteni, iubiti, amici, amanti etc), la ce sa ii mai tinem in lista de prieteni? In primul rand, cretin e ala care nu il sterge imediat pe omul respectiv, deoarece asta este o dovada de normalitate pura. Aaaa, ca eu vreau ca acea persoana sa mai faca parte din lista mea de prieteni virtuali, atunci avem parte de efectul bunatatii mele sufletesti, sau de un mic bonus venit din partea mea. Insemna ca sunt baiat bun, desi, normalitatea despre care discutam sus nu imi recomanda asta deloc. In concluzie, nu este nimic fals pe facebook, fiindca este o chestie virtuala, in care putem fi ceea ce ne dorim, spre deosebire de viata reala in care suntem doar ceea ce suntem.








Cireasa de pe tort am lasat-o la final:

In timp ce tipi la prietena ta, altul isi doreste sa ii sopteasca la ureche.
In timp ce o insulti, altul o curteaza si ii reaminteste ca e o femeie de isprava.
In timp ce o lovesti, altul ar vrea sa o iubeasca.
In timp ce o faci sa planga, altul ii fura zambete Pune asta pe peretele tau si fii impotriva VIOLENTEI DOMESTICE


Nu stiu de ce, dar acest mesaj imi suna a amenintare. Chestia asta sigur a fost facuta de o pizda proasta, care nu era multumita de serviciile partenerului de viata, dar care printre altele avea si un atarnache pe langa ea, ce nu ar fi refuzat niciodata o buca noua si calda servita pe tava. Cu alte cuvinte, ai grija cum te porti cu zdreanta, pentru ca la cea mai mica abatere va gasi pretextul ideal sa sara intr-o alta pula. Deci, daca vezi la prietena ta acest status, iti garantez 100% ca exista un atarnache pe langa ea, cu care (ori s-a futut deja, ori) este foarte aproape de a-si baga in propria ei pasarica penisul acestuia. Imediat cum ai vazut acest mesaj pe peretele ei de facebook, te sfatuiesc sa o parasesti in secunda urmatoare, fara nici un resentiment, sa o lasi sa isi vada atat de treaba ei, cat si de acei pacalici amintiti in cuvintele mai sus ingrosate.








In mod cert, acest site de socializare este plin cu astfel de mesaje care mai de care mai cretine. Desi nu imi face deosebita placere sa vorbesc despre facebook, intrucat m-a mancat la gaoz sa pic in capcana intinsa de ei, dandu-mi numele complet, ziua de nastere, locurile unde am muncit, si alte date personale, acest articol este foarte util pentru societatea in care traim, deoarece trebuie sa tragem anumite invataminte legat de incercarea unora de a te prosti pe fata. Nu stiu daca am lamurit situatia intru totul, dar daca esti de acord cu cele scrise aici, publica pe peretele tau de facebook linkul acestui articol.