vineri, 12 septembrie 2014

"Pis pis pis





...da da da, vreau sa stau si eu aici". Erau versurile unui celebru cantecel, invatat inca din veremea copilariei.

Pentru purtatorii de cuc si bile, verbul “a fute” este  sinonim cu barbatia. Iar ca barbatia suprema sa fie la un rang foarte ridicat in societate, este absolut necesar ca acest verb sa fie insotit si de “multa pizda”. Practic, inca de la disparitia dinozaurului, concomitent cu iesirea omului din pestera, societatea a fost construita asa fel incat a fi smecher inseamna a fute multe femei, a avea bani, a fi (sau a te crede) bun la bataie, si a-ti pune dusmanii la respect tocmai prin etalarea acestor valori individuale. Chestia asta o intalnim foarte des in genul muzical numit manele, insa despre ele mai mult ca sigur vom discuta in urmatorul articol. Astazi ne vom rezuma doar la pizda, deoarece tot universul nostru se invarte in jurul ei intr-o proportie de 70-80%.

De ce spun asta? Pai haideti sa punctam cateva aspecte foarte importante din viata noastra, incepand chiar cu varsta pubertatii, cand cosurile de pe muian si piatra de la sfarcuri inca ne mai dau tarcoale. In scoala generala, si mai ales in liceu, foarte multi purtatori de cuc se apuca de fumat prin toalete la femei (ca e mai curat decat la barbati, iar in plus sunt si usi cu zavor) special pentru a intra in vorba cu una sau mai multe pizde bune de pula, care la randul lor fumau deja de ceva vreme. Ne imbracam frumos pentru a fi atragatori in fata pizdelor, ca apoi sa le dam la buci. In cluburi mergem cu baietii special pentru a iesi in evidenta in fata pizdelor, poate poate punem si noi pula-n teaca. Mergem la sala sa facem muschi, ca ulterior prin fizicul nostru impresionant sa corupem pizde pentru a le trage pe pula. Punem poze pe Facebook (de cele mai multe ori modificate in Photoshop) ca sa speram ca vom atrage ceva pizde, special pentru a ne satisface poftele sexuale. Intram in depresie atunci cand observam ca parul incepe sa isi ia la revedere de la noi fiindca ne gandim ca nu am mai fi pe placul pizdelor, sansele noastre de a da la buci reducandu-se drastic, mai ales daca suntem atrasi de liceence. Si exemplele ar putea continua pana maine la pranz. Ideea este, conform mersului acestei societati, ca a fi barbat adevarat este sa faci sex cu cat mai multe pizde, ca apoi sa te lauzi in jur, sa stie lumea cine esti cu adevarat, sa nu creada nimeni ca esti un pacalici.

Totusi, cum procedam atunci cand suntem implicati intr-o relatie serioasa cu o purtatoare de pasarica intre picioare? Ne oprim aici sau ne continuam aventura de "el futadore din Carpati"? Pentru ca stim foarte bine ca daca nu iti inseli consoarta nu vei fi vazut foarte bine in ochii tovarasilor si mai ales a dusmanilor (care nu stau deloc degeaba); in timp ce daca o inseli vei fi considerat un om rau, afemeiat si curvar de catre lumea civilizata. Desi pot afirma cu mandrie ca ma inscriu in prima categorie, am auzit tot felul de variante care mai de care, una dintre ele zicand cum ca nu conteaza daca fizic nu ti-ai inselat nevasta, pentru ca atat timp cat te-ai gandit la alte femei, automat treci in cea de-a doua categorie, a omului infidel.

Cu alte cuvinte, daca practici onanismul pe internet sau la tv pe Motors, si te gandesti la pizdele alea vazute pe sticla, atunci gata coaie, ti-ai inselat nevasta. Pai daca aveam de gand sa dau laba dupa nevasta, filmam o babardeala de-a noastra, apoi ma uitam frumos la acea creatie concomitent cu datul mutului in cap, nemaifiind nevoie sa ma uit pe internet, si nici sa astept ora 1 AM sa se termine Motorsul. Sau, un alt exemplu, daca vedem pe strada o pizda buna de pula care se apleaca sa isi ia pixul sau orice altceva, cum ar fi sa ne ne spunem in gand "mama, cat de buna e asta... ce as fute-o pe nevasta-mea"? In aceste conditii, unde ar mai fi farmecul labei? Mai mult, cand consoarta te enerveaza atat de mult incat iti vine sa o iei la bataie, dar totusi nu o faci deoarece ai respect de sine, inseamna ca ti-ai batut nevasta doar pentru ca ti-a trecut asta prin gand?

Chiar si asa, nu vreau sa credeti ca am vreo o problema cu oamenii care dau la buci altor femei in afara celei oficiale, fiindca stiu si sunt constient de faptul ca pizda este cea mai mare ispita pentru noi, purtatorii de penis. Iar in plus, multe femei chiar si-o merita, mai ales prin prostia de care dau dovada in viata de zi cu zi. Totusi, intorcandu-ne la anterioarele doua paragrafe, chestiile astea sunt spuse fix de niste oameni frustrati, care, ca sa nu fie blamati de catre cealalta parte a societatii, o baga pe asta cu ganditul la alte pizde. E exact ca faza aia in care un fumator, ca sa se scoata, iti spune ca e asa deoarece e mult mai bine sa o faci activ decat pasiv. Mai exact, in mintea lui, daca fumezi activ (adica normal) fumul venit si inhalat de la fumatorii din jurul tau (despre care se spune ca e mult mai nociv decat cel inhalat din propria-ti tigara) se anuleaza, nu? Sau, ca sa fiu si mai explicit, pentru cei cu patru clase, este ca un homosexual care, din teama de a nu fi apostrofat de catre homofobi, spune in gura mare ca de fapt el este si activ. Deci daca nu si-o ia mereu la cacau, vrea sa lase de inteles ca nu e 100% pe invers, ca si cum restul procentelor ramase din a lui homosexualitate ar trebui sa-i fie anulatae definitiv. Fix la fel stau treburile si cu infidelul care arunca pisica moarta in curtea celor care si-au permis sa gandeasca, cautand in acest mod sa isi anuleze faptele.

Revenind totusi la adevarata dovada de barbatie, personal, nu ma laud cu multe pizde trecute in agenda, deoarece niciodata nu mi-am facut un scop principal din asta. De-a lungul vietii am fost destul de exigent in alegerea lor, iar aici nu ma refer la fizic in general, ci la modul de a gandi in special. Pana si in momentele in care eram virgin m-am fofilat atunci cand am simtit ca nu corespund chimiile dintre noi, iar in plus, in acea perioada, scopul meu principal era procurarea de cat mai multe casete audio (cele mai multe venind prin comanda de la Bestial Records, sau de la anticariatul din fata Universitatii - Bucuresti). Ce-i drept, dupa ce, in sfarsit, am facut si eu convertirea de la palma la pizda, au fost si unele alegeri mai putin inspirate din partea mea, una dintre ele fiind aproape fatala. Chiar si asa, fiecare experienta, fie ea si negativa, isi are propriul ei rol, asa ca nu imi fac griji prea mari legat de trecut.

Daca umplerea agendei cu pizde ar fi fost un tel, atunci, probabil, as fi avut cateva pagini gata completate, intrucat toata lumea stie ca sunt baiat bine, nemaifiind nevoie sa ma laud. Totusi, ca acest lucru sa se realizeze ar fi fost necesar sa sacrific ceea ce detin in prezent, si sincer nu as face acest schimb pentru nimic in lume, mai ales ca intr-un final nefericit as fi fost pus in situatia de a-mi sterge glazura dintre fese cu respectivele pagini (care daca nu sunt mototolite cum trebuie, te zgarie rau de tot la supapa). Iar ca sa fiu un barbat adevarat conform normelor impuse si stabilite de mine, nu de societate, prefer sa fiu un tip tandru doar cu a mea nevasta, sa ma duc la ea cu o floare de camp (de preferat papadie galbena sau lamium purpureum) si sa ii soptesc la ureche, incet, sa nu ma auda fii-miu:

Fa... te futi?