marți, 3 iulie 2012

Onan barbaru'





In foarte multe momente din viata de zi cu zi am convingerea ca omul are nevoie de o intimitate foarte mare, in care majoritatea lucrurilor trebuie facute de unul singur. Spre exemplu, in momentul in care muncesc mi-as dori sa am un birou doar al meu, pentru a putea flatula ori de cate ori am ocazia, fara sa am constiinta patata (eventual chilotii, dar numai atunci cand iese cu stropi). Sau in momentul in care as merge pe strada, mi-ar placea ca nici o fiinta umana sa nu se afle langa mine pe o raza de 2-300 m, pentru a ma scarpina in liniste atat la coaie cat si la spavarnache. Iar daca nu s-ar fi inventat toaletele, acum v-as fi spus cum ca “as vrea sa fiu singur chiar si atunci cand ma cac, sa nu observe nimeni felul in care ma screm, si nici cum imi iese cacatul din propria-mi gaurica de cur”, dar uite ca avand toalete la dispozitie, ma voi vedea obligat sa scot acest motiv de pe lista.

Desigur, mai sunt si momente in care avem nevoie de oameni in jurul nostru, in special atunci cand iesim la bere, sau, evident, atunci cand dam la buci. Totusi, ce ne facem in clipa in care, ca orice om normal, am dori sa dam o laba si nu avem cum si unde? Sa zicem ca locuim alaturi de parinti/bunici/nepoti intr-o casa doi pe doi, neexistand nici macar o ora pe saptamana de singuratate. Sau daca la vizualizarea unei femei bune in autobuz, nu am avea unde sa ne descarcam in momentul in care penisul va sta cel putin doua ore in erectie, lasandu-se cu repercusiuni foarte grave precum durerea de coaie. Stiu ca multi dintre voi imi vor spune ca printre altele s-a inventat si toaleta, dar din pacate aceasta nu reprezinta o solutie viabila, intrucat nu dispunem de toate ustensilele necesare unei autosatisfaceri ca la carte.

De aceea, sunt de parere ca si onanistii trebuie sa aiba drepturi, asemeni tuturor categoriilor sociale existente pe acest glob pamantesc. Asa cum pentru a te caca, pisa, spala, manca etc, s-au inventat locuri special amenajate, asa si labagiilor ar trebui sa li se puna la dispozitie locuri amenajate exclusiv lor. In momentul de fata, singura solutie viabila ar fi intemeierea unor ONG-uri finantate din fonduri structurale, oferindu-le astfel tuturor acelor nevoiasi dependenti de cele cinci degete, locuri gratuite special amenajate pentru dat in cap lu’ Mutu, care sa dispuna de toate utilitatile specifice acestei activitati, precum: fotoliu rabatabil, pc conectat la internet de mare viteza, cablu tv cu toate pachetele incluse, dvd-uri de specialitate, si un sul de hartie igienica pentru a-si putea face o minunata cravata din celuloza.

In cazul in care acest lucru s-ar intampla, in mod cert am fi un popor de oameni mult mai fericiti si destresati. De pilda, daca la un astfel de centru s-ar duce si un nene al carui hobby este cel de a-si bate nevasta preventiv, atunci ar iesi de acolo mult mai fericit, nemaiavand nici un chef de box in momentul in care va ajunge acasa. Daca ai o zi in care seful/profesorul se ia de tine din motive stiute doar de el, futandu-ti ziua pe toate planurile, atunci (in loc de carciuma) vei da frumos o fuga la noul ONG pentru a te autosatisface asa cum trebuie, dar si pentru a-ti linisti ziua.

Dupa cum se poate observa, infiintarea unor astfel de centre este extrem de benefica societatii in care traim, deoarece in acest mod am putea salva lumea de foarte multi oameni violenti, dar si de persoane carora le este mai simplu sa isi inece amarul in alcool. O laba este mult mai sanatoasa decat oricare dintre practicile enumerate in anteriorul paragraf (si nu numai), fiind un lucru total inofensiv, care nu face absolut nici un rau celor din jur. De aceea, ma adresez tuturor facatorilor de arta pura, detinatori atat de mana cat si de pula, cu urmatorul mesaj: NU LASATI ONANIA SA ALUNECE SPRE PIEIRE.