miercuri, 16 mai 2012

Daca as fi pentru o zi…





presedinte! Ne spuneau cei de la Parazitii intr-o piesa de a lor. Cum politica nu este totusi un punct forte pentru mine, astazi as vrea ca basescul sa fie inlocuit cu femeia, iar intrebarea sa fie “ce am face daca am fi pentru o zi femeie?”.

M-am gandit destul de serios la aceasta tema, si asa am ajuns la concluzia ca primul lucru pe care l-as face intr-o astfel de situatie, ar fi acela de a ma masturba ore in sir, pana cand mi s-ar toci unghia indexului si as ramane cu gura uscata, asemeni unei alergari de 10 km. Iar ca actul masturbarii sa fie complet, as mai adauga si un strapon deasupra G-ului, fara nici un fel de retinere. Totusi, ce ar mai fi de facut in restul orelor ramase, indata ce terminam cu autosatisfacerea? Cumva sex? Evident! Acum fiecare dintre noi este liber sa decida cu ce fel de persoana doreste sa faca asta. Eu am hotarat ca in tot acest timp sa fiu lesbiana, asta pentru a sti 100% ceea ce simte o femeie atunci cand e linsa in pizda, dar si pentru a-mi da seama cu exactitate daca mai are vreun rost sa-i dau in cap lu’ Mutu in momentul in care privirea imi este indreptata catre filmele porno cu femei de acelasi sex.

Printre altele, am facut si un studiu de caz legat de acest subiect, avand la dispozitie mai multi interlocutori, prieteni de ai mei. Motiv pentru care ma simt nevoit sa le multumesc tuturor acelora care mi-au oferit ajutorul prin ale lor opinii. Foarte multi dintre ei imi spuneau ca s-ar fute chiar si cu un nene, asta pentru a fructifica la maximum placerea data de un orgasm multiplu, dar si fiindca in acest mod nu ai putea fi declarat poponar, intrucat acel futai ar fi cu “acte in regula” sa-i zicem asa, mai ales ca actul in sine ar avea loc alaturi de un heterosexual, si nu de un homosexual. Altcineva imi spunea ca daca s-ar afla in aceasta situatie ar incerca sexul in trei – adica 2 girls 1 guy (a nu se confunda cu “cup”), tocmai pentru a incerca ambele senzatii concomitent. Un alt seaman de al nostru, bun samaritean de altfel, imi spunea ca ar cauta un barbat care sa-i semene leit, asta pentru a-si face o mica parere legat de ceea ce simt femeile atunci cand se fut cu el in varianta originala.

Acum nu vreau sa fiu inteles gresit, fiindca respect absolut toate parerile de mai sus, fara nici un dubiu. Chiar si asa, nu m-as putea fute cu un pularau sub nici o forma (nici macar in cea de “shemale” – pentru cunoscatori). In primul rand, deoarece in acel trup de femeie se afla un minunat suflet de barbat heterosexual. Apoi, ma ingrozesc doar cand ma gandesc la faptul cum ca un un nene si-ar baga chestia aia libidinoasa si belita in mine, sa mai fie si un transpirat urat mirositor cu par la subrat… iar ca tot tacamul sa fie complet, sa-i mai simt si parul aspru de pe a sa fata luand contact cu nepretuitu-mi chip. In plus de asta, cu siguranta la un moment dat ne-ar cere sa ii sugem pula lui cea branzita, si asta fara sa ne ofere nici macar un chil de rosii… câh!!! Singurul lucru care te-ar aduce cat de cat in avantaj, ar fi acela in care te-ai duce la cineva pe care ai boala rau de tot (adica un dusman, cum spunea maestru’ Nicolae Guta), si sa il supui la a-ti da limbi in pizda, aproape de limita superioara celor 24 de ore. In acest mod ai putea reveni la forma initiala – cea de barbat, tocmai in timp ce respectivul personaj iti canta la muzicuta, urmand ca dintr-o data sa se trezeasca facandu-ti serenade la caval cu gusa.

Bine, acum ar mai fi si varianta de a te nimeri intr-un trup de femeie foarte foarte nasparliu (cu mustata, par pe tate, stuf in gaoz, chestii de genul), astfel incat nici o persoana al acestui glob pamantesc, indiferent de sex, sa nu isi doreasca futaiul cu tine, exceptandu-i totusi pe tiristi - o specie de oameni care ar fute orice gaura si gaurica posibila. Ca o mica paranteza, nu cred ca mai exista vreun tir pe lumea asta a carui teava de sapament sa nu fi luat macar o singura data contact cu capu’ pulii. Intr-o situatie de acest gen, in care fizicul nu ti-ar fi un aliat de nadejde, singura ta raza de speranta ar fi cea in care ai putea avea squirt odata cu fiecare orgasm in parte, adica o calitate ce este la mare cautare in zilele noastre, intrucat este imposibil sa fii pacalit atunci te trezesti cu un astfel de miracol in fata ochilor, dar si prin numarul foarte scazut al detinatoarelor.

Din pacate nu este deloc imposibil ca in timpul celor 24 de ore de feminitate sa ramanem cu pizda insangerata, fiind pe ciclu. Asta pentru a primi un raspuns clar, pe propria noastra piele, legat de ceea ce simt femeile in momentul in care ne fac zilele amare in acea perioada a lunii. Daca am nimeri intr-o astfel de situatie nefericita, atunci ar fi vai de pizda noastra, atat la propriu, cat si la figurat, deoarece toata aceasta discutie de astazi ar fi practic inutila.