luni, 23 aprilie 2012

Eva are mere






Mai tot timpul m-am intrebat, oare cum ar fi fost omenirea in prezent daca Eva nu ar fi muscat din mar? Stim cu totii povestea, cu Eva care atunci cand un şarpe mârşav i-a facut cu ochiul, a muscat dintr-un mar interzis. Nemaifiind de ajuns, aceasta l-a fortat la randu-i pe Adam sa faca acelasi gest, ca impreuna sa isi asume responsabilitatea in fata Domnului, lucru care s-a si intamplat de altfel.

Ce vor de fapt sa spuna aceste paragrafe din Biblie? Printre altele se refera la situatiile din viata de zi cu zi, in care mai cotita, mai pe sleau se spune ca femeile sunt niste creaturi usuratice, foarte usor de manipulat - asa cum sarpele a facut cu Eva. Totodata, nici cu barbatii nu imi este rusine, intrucat Adam - prin acceptul sau de a musca din mar la cererea nevesti-sii, ne-a confirmat tuturor faptul ca suntem sclavii femeilor, si chiar daca nu ne face placere, executam absolut toate comenzile acestora. Ca sa va dau asa un exemplu, ganditi-va la situatiile in care femeia il inseala pe barbat, urmand ca acesta sa ii spuna pe un ton foarte agresiv ca “totul s-a terminat”, atunci cand afla de isprava ei. Proasta incepe sa pise ochii, idiotul ramane impresionat, si uite asa raman impreuna pentru o perioada mai mica sau mai lunga de timp. In tot acest interval, femeia abia asteapta ca barbatul sa calce si el pe bec, pentru a-si anula momentul dezonorant dat de inselarea lui, dar si pentru a-i face acestuia un scandal sora cu moartea. Deci, isi doreste ca si el sa pice in ispita asemeni ei (desi, intre noi fie vorba, idiotul a muscat din mar inca din clipa in care a ales sa o ierte).

Dupa ce Doamne Doamne i-a alungat pe cei doi protagonisti din Rai, in urma acestui episod nefericit cu marul, acestia si-au dat seama ca de fapt este mega-rusinos sa umbli pe strada la pula, respectiv la pizda goala. Asa ca astazi as vrea sa facem un test de imaginatie si sa ne gandim cum ar fi sa umblam fara haine pe noi chiar si in zilele noastre, si asta nu din saracie, ci pur si simplu sa fie o chestie indusa de societate.

In primul rand, daca ne-am afla intr-o relatie de iubire, cred ca pentru barbati ar fi destul de nasoala situatia, deoarece daca am face impreuna o scurta plimbare prin oras, automat vom vedea cel putin o femeie la pizda goala ce ne va face cucul, al carui proprietar suntem, sa intre in erectie. In acel moment relatia noastra va fi pusa intr-un real pericol, reprosandu-ti-se ca “iar ti s-a sculat pula la alta!?!”. Si nu in ultimul rand, barbatilor gay le-ar fi cel mai dificil, fiindca in clipa in care li se va scula penisul pe strada atunci cand va focaliza un consexuat de al sau, imediat va fi etichetat de catre majoritatea hetrosexualilor din jur: “uite gay-ul, uite bulangiul!”. Cu alte cuvinte, pentru barbati nu este nici pe departe un lucru pozitiv in a nu purta haine pe trup.

Pentru femei in schimb, acesta ar fi un lucru foarte bun, deoarece, asa cum am vazut, ne-ar surprinde foarte usor erectia involuntara la trecerea unei alte femei pe langa noi, dar si datorita faptului ca selectarea barbatilor s-ar face mult mai usor, in functie de dimensiunile penisului. Daca femeii ii convine felul in care penisul nostru se prezinta, dam la buci. Daca nu, nu. Practic şarmul, bunul simt, si toate celelalte deprinderi psihice de care dispunem in prezent, ar fi anulate din start. Cu haine pe noi insa, dimensiunile pulii noastre vor ramane un mister pana in clipa in care vom ajunge cu ea in pat. Si odata ajunsi in acel punct, este imposibil ca o pula erecta (indiferent de marimea ei) sa fie un impediment in a fute. Chiar si in situatia in care am avea un cuc enorm de mare, tot am da la buci, pentru ca, in cel mai rau caz, ni se va pune un garou pe pula ca ea sa intre pana la semnul delimitat de respectivul furtun din cauciuc.

In acest mod, nu s-ar mai pune atat de mult pret pe coafura capilara, caci fiecare dintre noi si-ar face tuleii in diferite culori, forme si frizuri, tocmai pentru a atrage atentia persoanelor de sex opus, si nu numai. Astfel, roackerii ar fi foare usor de identificat atunci cand un dita mai boschetul din zona lor pubiana iti va acapara atentia, punkistii ar avea creasta, manelistii si-ar face breton la floci, rasta-manii ar umbla cu extensii la pula/pizda (cu floci luati, para-se, din gaoz), si asa mai departe. Daca in schimb te-ai prezenta ras la penis, lumea te-ar cataloga drept “puscarias”, asa cum se spunea despre cheliosi undeva pana pe la jumatatea anilor ’90. Totusi, un lucru pozitiv ar fi faptul ca am scapa definitiv de problema tinutei obligatorii la scoala, la serviciu, in Hanul Drumetului (pentru amatori, desigur), si nu numai. Mai nasol insa ar fi atunci cand tovarasei invatatoare nu i-ar placea cum iti sta freza, moment in care nu vei mai fi tras de urechi si de par, ci direct de pula si de floci.

Odata cu acest articol, am demonstrat cum ca este un lucru benefic in a umbla cu haine pe noi, din absolut toate punctele de vedere. Iar la urma urmei, unde ar mai fi placerea de a purta un tricou, si niste blugi de firma? Unde ar mai fi placerea unei perechi de conversi (sau de ceea ce ne place mai mult sa incaltam)? Judecand la rece, Eva a facut un bine evolutiei omenirii in societate, atunci cand a ales sa muste din acel mar. Practic, a fost un rau necesar. Si totusi, ar mai fi o intrebare: daca acel sarpe a fost trimis acolo chiar de Dumnezeu? V-ati gandit la asta?