joi, 15 martie 2012

Flori, fete si... animale






De multe ori am stat si m-am intrebat ce se va intampla cu noi dupa ce vom muri. Exista viata dupa moarte? Exista Rai sau iad? Ne vom reincarna dupa ce vom deceda? Si daca da, ne vom reincarna tot in oameni, sau intr-un oarecare animal al acestei planete? Nu stiu daca exista cineva care cunoaste un raspuns foarte clar la intrebarile astea, dar cu aceasta ocazie m-am gandit ca reincarnarea ar fi un foarte bun subiect de discutie. Asadar, intrebarea care se pune este: in ce animal am dori sa ne reincarnam dupa moarte, in caz ca Doamne Doamne (sau cel in care credem) ne-ar pune sa alegem? In prima faza gandul mi-a zburat la cele mai celebre animale, precum leul, tigrul, ghepardul si alte feline bune la bataie. Totusi, stand si meditand mai mult am ajuns la concluzia ca nu este deloc bine sa fii un animal de acest gen, deoarece in afara de smardoiala nu mai au absolut nici o calitate iesita din comun. Astfel am gasit cateva exemplare destul de potrivite, atat cu plusuri, cat si cu minusuri, bazate pe niste lucruri elementare de care eu ca om nu ma pot desprinde nicicum.

Despre delfin se spune ca poate sa dea la buci oricand vrea muschiul lui, din pura placere, asemeni unui om. Femela delfin nu este setata precum celelalte animale, care fac sex numai si numai in momentul in care intra in calduri, ci se fute doar atunci cand lindicul i se scoala. In acest caz, de ce sa nu alegi sa fii delfin, in dauna leului, sau al cainelui spre exemplu? De ce sa fim nevoiti sa asteptam luni intregi pana cand reprezentanta sexului frumos al respectivul patruped va intra in calduri, ca apoi sa putem spera la macar 5 minune amarate de placere? Plus ca pularaii care fac parte din acea specie animala se bat in ultimul hal pentru acea gaura, ajungand chiar sa se si omoare din cauza asta. Un minus pentru delfin ar fi faptul ca ar risca destul de mult sa o lase insarcinata pe femela delfin odata cu fiecare futai in parte, intrucat in acea lume subacvatica nu exista metode contraceptive ca prezervativul, pilula de a doua zi, sau alte chestii de genul asta. Chiar si asa, te gandesti ca nu ar fi absolut nici o problema in situatia in care ai avea sute de copii, fiindca acestia nu au nevoie de pampersi, ghetute, jucarii sau alte lucruri de acest gen, ci doar de o mancare adecvata care se gaseste numai in habitatul in care traiesc. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa muncesti ca ultimul sclav pentru a le pune o paine calda pe masa, ci trebuie doar sa te bucuri de viata alaturi de numeroasa familie.

Porcul in schimb, atunci cand baga penisul la pasarica poate avea 30 de minute de orgasm continuu. Mi se pare o chestie super-smechera, mai ales daca o raportam la om, adica o specie ce in momentul in care ejaculeaza isi termina toata treaba in maxim 45 de secunde, iar pe deasupra este mega-fericit de marea lui realizare. Pe langa acest aspect, porcul mai detine o imensa calitate invidiata de foarte multe persoane umane: se poate basi oricand, in orice ipostaza, fara a fi considerat un nesimtit, deoarece aceasta este principala lui menire. De aici si vorba "besi ca un porc". Si ce poate fi mai frumos ca o basina care sa dureze 30 de minute, data in timpul acelui magnific orgasm? Practic un porc care se bese in timp ce fute, are un orgasm mult mai accentuat decat al acelora care doar fut fara a avea concomitent si scapari de gaze. Singurele minusuri ale porcului sunt date de faptul ca fute numai cand scroafa intra in calduri, adica de aproximativ 2-3 ori pe an. Totusi, daca printre aceste calitati ar putea sa isi faca si o laba de control, atunci, in opinia mea, ar fi cel mai cautat animal de catre toate acele suflete pierdute.

Ca tot am adus laba in discutie, un mare avantaj la acest capitol il are maimuta, deoarece stim foarte bine ca mainile lor sunt asemeni alor noastre, cu tot cu degete. Desi din acest punct de vedere este un lucru bun sa fii maimuta, ele sunt mult prea barbare pentru a ne dori o astfel de infatisare. Practic, sunt precum cainii sau felinele, care se bat in ultimul hal pentru bucata aia de pizda de care va spuneam mai sus. Chiar si asa, dintre toate animalele salbatice, aceasta are un avantaj depilin in fata celorlalte, in special atunci cand aducem malahia in discutie. Bine, am vazut de nenumarate ori caini care ajung fara nici un fel de problema cu gura la pula, dar cu toate acestea niciodata nu i-am surprins sugandu-si pula pana la ejaculare, asa cum orice om de pe aceasta planeta ar fi procedat intr-o situatie asemanatoare. De aceea, nu am sa pot intelege niciodata motivul pentru care aceste animale nu se folosesc deloc de calitatile ce le detin, asa cum ar fi normal. Ma gandesc totusi, ca si elefantul ar putea sa isi faca o laba cu a sa trompa, dar din pacate nu cunosc mai multe detalii despre acest subiect.

Daca intram in cealalta extrema, oaia mi se pare a fi cea mai dificila alegere, deoarece este cel mai futut animal de pe acest glob pamantesc. Pai voi credeti ca ciobanasul ala care nu mai vede pizda luni intregi, sta sa faca o laba din amintiri la umbra unui nuc batran? De ce din amintiri? Pentru ca acolo in mijlocul stanei nu are posibilitatea de a vedea pornografie online, nu are televiziune digitala, si nici papusi gonflabile, asa ca cel mai la indemana le sunt, evident, oile. In acest mod, nimeni nu va afla ce s-a intamplat cu adevarat, fiindca respectiva oaie nu are cum sa vorbeasca, asa cum Miorita o face inca din clasa a opta, ca sa-l poata da pe cioban in gat militiei. Singurul mod in care lumea din jur s-ar putea prinde de actul zoofilic produs de pastor ar putea fi doar cel in care acea oaie ar da nastere unui berbec cu corp de om, asemeni unui centaur, dar care in loc de cal sa fie berbec.

Bine, foarte misto ar fi si un animal zburator, cum ar fi vulturul, soimul, uliul, sau alte pasari pradatoare octorite de lege. Cu toate ca nu am nici cea mai mica idee despre cum isi satisfac nevoile sexuale, mi se pare incredibil de tare faptul ca ele nu duc deloc lipsa de adrenalina si ca pot zbura pe oriunde le doreste prenisul. In plus de asta, ca pasare zburatoare te poti caca in capul oricarei fiinte nedetinatoare de aripi, asa cum personal am patit-o de atatea ori. Desigur, daca dorim in mod special sa fim o pasare care sa futa pe banda rulanta, atunci cred ca cea mai buna solutie ar fi cocosul, intrucat in orice ograda cu gaini se afla doar un singur astfel de exemplar, care fute absulut toate gainile ce-i ies in cale, facandu-le pizda zob.

Probabil ca acum foarte multe cititoare se intreaba cum de totul se rezuma la sex. Motivul este unul foarte simplu. Din moment ce nici o alta specie animala nu se poate uita la meciuri, nu poate iesi la bere cu prietenii, nu poate manca mici cu mustar, nu se poate scobi in nas, nu poate asculta muzica etc etc, atunci ne vom rezuma la singurele avantaje ce ii raman, si anume la cele prezentate mai sus. Iar ca acest articol sa il inchei si cu raspunsul meu la intrebare... dupa ce voi deceda, adica peste aproximativ 70 de ani calendaristici (cand se pare ca voi muri cu pula in plina erectie, dand muie unei holograme), in momentul in care am sa fiu intrebat de catre "autoritati" in ce animal as vrea sa ma reincarnez, raspunsul meu va fi prompt si foarte simplu: "in doctorul Fanto Fart !!!".