vineri, 24 iunie 2011

Rotofei







Rotofeii sunt acei oameni care mananca foarte mult, facand astfel un strat destul (sau foarte) gros de tesut adipos pe sub piele. Acest lucru se intampla pentru ca sunt dependenti de mancare. Din ecuatie ii vom scoate totusi pe acei oameni care s-au ingrasat, suferind diferite dereglari hormonale. Bine, am observat, mai nou, ca majoritatea graselor o baga pe asta cu "sunt bolnava si nu mai pot sa slabesc, chiar nu stiu ce sa mai fac", desi nu fac deloc rabat din a mai manca enorm de mult.

Intr-o relatie de cuplu dintre un om normal si o grasa, avem atat avantaje cat si dezavantaje, despre care vom discuta astazi, urmand ca dupa aceea sa vorbim si despre grasi vs. grase. Materialul bibliografic l-am cules din cercetarile stiintifice facute de mine pe diferiti subiecti si subiecte, dar si din experienta mea proprie si personala.


Avantajele unei relatii cu o grasa

Atunci cand iesi cu ea in oras, ideal ar fi sa ii spui ca nu ai bani la tine, deoarece vei ramane fara ei cat ai clipi, obligand-o asadar sa isi puna banii la bataie pentru intreaga consumatie. Ea nu iti va face deloc cinste din placere, ci o va face numai din simplu motiv ca nici o femeie din lumea asta nu suporta sa manance singura. Deci, cu o grasa langa tine este practic imposibil sa faci foamea si setea, iar acesta este in mod cert cel mai mare avantaj al unei relatii cu o umflata.

Un alt avantaj este legat tot de situatia materiala a acestora, intrucat foarte rar am intalnit si grase sarace. Ele ori au parinti bogati, ori intre timp au ajuns directoare la vreo corporatie in vremea cand inca erau slabe si se putea suge o pula in liniste. Aceasta categorie de femei, in mare parte, nu ezita sa isi cumpere "prada", transformand-o intr-o masina sexuala. Asa ca, daca esti rupt in anus si ai nevoie urgenta de bani, du-te si fute o grasa... pe banii ei.


Dezavantajele unei relatii cu o grasa

Multi pularai se combina cu o grasa dintr-un egoism exagerat, deoarece in subconstientul lor se gandesc cum ca acea grasa, din moment ce este grasa, nu va atrage nici o privire din partea altor semeni de ai sai, putand sa dea linistiti la buci. Total fals. De fapt, grasa fiind foarte complexata de aspectul ei fizic, va sari din pula in pula, tocmai ca sa isi linisteasca frustrarile si traumele cauzate de esteticul ei inadecvat, ridicandu-si astfel nivelul stimei de sine. Pentru umflate, si pentru femeile nasoale in general, chestia asta se numeste terapie prin pula, si necesita un tratament de lunga durata cu diferiti parteneri, cat se poate de multi.

Cel mai grav este in momentul in care te combini cu o femeie normala, care pe parcursul relatiei incepe sa ia proportii considerabile. Atunci cand inevitabilul se produce, ajungandu-se la mult asteptata despartire, ea iti va reprosa cum ca a facut numai sacrificii, si ca si-a dedicat toata viata pentru tine. Nu este deloc asa, caci singurul ei sacrificiu a fost acela de a-si administra mancare pana si in vene. In timpul relatiei, cand isi va da si ea seama de proportile ei imense, va incerca sa iti faca spalaturi pe creier repetandu-ti intr-una cum ca de fapt, fetele frumoase sunt acelea carora le atarna colaceii de jur imprejurul lor "ca sa ai si tu de ce apuca", si ca acele halci de sunca au fost denumite si "manerele dragostei" de catre mai marii scriitori francezi din epoca romantica.

Avem aici si reversul medaliei, adica acela in care te combini cu o fata gata grasa dar care pe parcurs ajunge sa slabeasca, devenind astfel numa' buna de luat pe penis. In acea clipa vei fi un mare pacalici pentru ea, caci odata ce reflexia oglinzii ii va fi una favorabila, nu va mai da pe tine nici macar propria-i branza de la pizda. De fapt unicul scop al tau a fost acela de a o modela dupa propria ta imaginatie, mai ales ca i-ai anticipat potentialul inca de la inceput. Deci, la faza asta esti cretin de doua ori. Prima oara cand te-ai combinat cu ea gata grasa asteptand sa slabeasca, si apoi cand ti-ai mai luat si teapa dupa atatea luni de chinuri si asteptari, tocmai atunci cand trebuia sa culegi roadele muncii.


Grase vs. gras

In primul rand, spre deosebire de grasa, grasul este facut totusi dintr-un alt aluat. Lui nu numai ca nu ii este rusine sa vorbeasca despre faptul ca este gras, dar chiar se si amuza pe tema asta. Pe grasa in schimb, daca ai facut-o grasa, pai ai belit pula prietene. Cu un rotofei poti face caterinca in orice clipa, poti bea bere, poti scuipa seminte, te poti duce la un concert de muzica rock, si ce este cel mai important... grasul este partenerul ideal de mers la curve. Cu o rotofee insa, este practic imposibil sa ai astfel de activitati extrasportive.

Marele dezavantaj al grasului este faptul ca mama natura l-a facut prea scund. Un gras, de fapt, are o greutate normala, el fiind prea mic de inaltime pentru greutatea lui naturala. De aici si iluzia optica cum ca el cica ar fi gras. Ca un gras sa fie perfect, ar fi trebuit totusi sa fie ceva mai inalt, pastrand desigur aceeasi greutate. Despre grase nu am putea spune acelasi lucru, caci o grasa daca ar fi atat de lunga pe verticala incat inaltimea sa-i fie proportionala cu asa zisa greutate normala, atunci lumea ar crede ca au evadat strutii de la gradina zoologica.

Un alt mare dezavantaj pentru gras, este faptul ca, desi el se ingrasa pe intreaga suprafata a corpului, din pacate dimensiunile pulii nu sufera absolut nici o modificare. Grasa in schimb, atunci cand se ingrasa, face un pizdoi atat de mare incat la un moment dat ai impresia ca trebuie sa iti introduci tot trupul pana la gat ca sa reusesti sa o satisfaci cat de cat. Normal, ca toata lumea sa fie multumita, ar fi trebuit sa se intample exact invers. Adica, grasul sa isi mareasca pula punand involuntar grasime pe ea, in timp ce grasa sa ramana cu pizda intacta.


Nu pot spune cu certitudine daca este sau nu un lucru benefic in a va implica intr-o relatie de dragoste cu o femeie grasa care sa mai aiba si un caracter infect pe deasupra, asemeni celor prezentate mai sus, deoarece fiecare dintre noi stim mai bine ce avem de facut. Desi am avut si eu o astfel de relatie cu o astfel de persoana cu un astfel de caracter, nu am absolut nici un motiv sa merg "pe burta", fiindca a fost alegera mea, si nu am de ce sa ma ascund (sau ma rog, nu mai am dupa cine sa ma ascund).