duminică, 12 septembrie 2010

Capacul la WC - Partea II






In articolul precedent am vorbit despre capacul la wc, despre cum vor femeile sa ne subjuge, si despre cum ar trebui sa se ajunga la un consens intre cele doua parti. In acest articol insa, vom discuta despre acel capac de la wc care, atunci cand vrei sa il ridici pentru a mictiona, nu vrea sa ramana acolo sub nici o forma, fiind tot timpul in picaj. Acest fenomen se intampla din cauza bazinul de deasupra wc-ului care este prea gros, depasind astfel spatiul aerian al balamalelor de la capac.

Atunci cand m-am dus la toaleta pentru a urina, de foarte multe ori s-a intamplat sa gasesc capacul wc-ului lasat pe vas, iar in incercarea disperata de a-mi face nevoia in siguranta, sa ma lupt cu el in zadar. Lucrul acesta este cel mai des intalnit la toaletele publice, in special la cele din carciumi (carciuma insemnand, club, bar, bodega, restaurant, etc etc), dar sunt si cazuri extrem de nefericite cand patim asta chiar si acasa la cineva. Totusi, daca stam si ne gandim, in locurile publice nu este nici un fel de problema, deoarece, in primul rand lupta ce o ducem cu capacul se face cu piciorul incaltat, apoi daca acel capac nu vrea sa stea locului, ne vom resemna si il vom lasa in jos, cu riscul de a ne pisa pe el. Cu toate ca facem tot posibilul sa evitam capacul de jetul eliberat din interiorul nostru uman, este imposibil sa nu ne lasam amprenta cu cel putin trei picaturi de pisat, plus altele mai mici in timp ce ne scuturam pula. Mai nasol este de cei ce vor sa se cace, care vor gasi capacul plin de infectie urinara. Asa ca tot ce putem face in cazul unei eventuale cacari, este ca de fiecare data sa umblam cu furazolidon in buzunar, mai ales cand stim ca urmeaza o iesire in oras cu prietenii.

Daca in locurile publice chiar nu am nici o remuscare atunci cand urinez, in special cand vina nu imi apartine, intrebarea care se pune este, ce ne facem in momentul in care avem aceasta problema cu capacul din casa cuiva? In acest caz, vom avea o situatie destul de neplacuta, deoarece nu prea poti sa te pisi fara sa eviti marginea colacului. Exista si varianta ca atunci cand lasam picaturi de pisat pe capacul buclucas, sa le stergem chiar noi cu hartie igienica, mai ales cand ne aflam in casa unei fete careia vrem sa-i dam la buci. Bine, de obicei in aceste situatii, increderea in acel capac este ceva mai mare decat in capacele din toalete publice, asa ca mai avem si optiunea ca in timp ce iti faci nevoia, cu o mana sa tii de capac fara nici un fel de rusine, iar cu cealalta de pula (tot fara rusine, fiindca este vorba de propria noastra pula), pentru a avea o directie precisa in vasul de wc.

Si cel mai neplacut lucru care se poate intampla atunci cand te pisi la toaleta din casa cuiva, este sa iti pice capacul in timpul mictionarii. In acel moment, capacul va fi compromis, deoarece, chiar daca nu este la fel ca ejacularea, e foarte greu sa te opresti din pisare odata ce i-ai dat drumu. Trebuie sa ai niste instincte iesite din comun, dar si o reactie destul de rapida, pentru a nu taia jetul cu capacul de la wc, un lucru nu foarte indicat, mai ales ca in aceasta situatie se duce dracu' toata placerea de a te pisa.

vineri, 3 septembrie 2010

Capacul la WC






Nu de putine ori, atunci cand m-am dus sa mictionez in toaleta unui local, unde prin preajma se afla si o persoana de sex feminin cel putin, mi s-a spus "dupa ce termini, sa lasi si tu capacul la wc", capac insemnand doar colacul. Pana aici este oarecum ok. De ce oarecum? Pai haideti sa vedem in cele ce urmeaza.

Majoritatea femeilor cer asta barbatilor care se duc sa isi faca nevoile intr-o toaleta comuna, unde si ele fac acelasi lucru. Mai nasol este ca, desi nu toate fetele au acele wc-uri in proprietate sau co-proprietate, se poarta de parca ar fi wc-ul lor inca de la nastere. Si chiar daca era sa fie asa, tot mi se pare foarte exagerat ceea ce ne cer.

Femeile nu au habar ca noi, barbatii, inainte de a urina in vasul de toaleta, ridicam capacul cu varful degetului mare de la picior (sau cu pantoful, in caz ca suntem intr-un loc public), ca sa ne ferim de bacteriile emanate din urina si fecale. Capacul ala, desi aparent este foarte alb, de fapt are milioane de microbi pe el, iar atunci cand il ridicam (sau il lasam), deja pentru noi e un efort considerabil, dar si un compromis destul de mare. Un compromis foarte util de altfel, deoarece daca nu am ridica acel capac, in mod cert ne-am pisa pe el. Pe langa faptul ca punem mana pe capacul respectiv cel putin odata (cand il ridicam sa ne pisam), femeile vor sa facem asta si a doua oara (adica sa il lasam in jos dupa ce ne-am pisat) special pentru a se scoate basma "curata". Un lucru ce, in opinia mea, este de neconceput.

Personal cred ca ar trebui sa existe un pact, o intelegere nescrisa intre barbati si femei, in care sa se stabileasca foarte clar sarcinile fiecaruia, fiindca s-a ajuns prea departe. Vedeti si voi, persoanele de sex feminin vor ca omologul lor, cel de sex masculin, sa faca toata treaba murdara din toaleta, fara ca ele sa miste vreun deget. Nu mi se pare deloc benefica aceasta atitudine, deoarece normal ar fi ca acel capac sa ramana ridicat dupa ce un barbat termina de urinat acolo, si coborat atunci cand femeia isi termina treburile, in timp ce munca "de jos" trebuie efectuata de catre cel ce va sosi primul. Asta desigur, in caz ca va fi necesar, caci mai exista si varianta ca femeia sa intre in toaleta dupa un cacacios ce tocmai a lasat capacul la locul lui, si astfel va scapa de povara de a atinge capacul plin de microbi. Daca in schimb, dupa acelasi cacacios intra un barbat sa mictioneze sau sa dea o laba, atunci, asa cum este si normal, va pune mana pe capac pentru a-l ridica. Iar daca totusi acesta din urma vrea si el sa se cace, nici macar nu se va atinge de capac, si isi va face treaba in liniste fara a mai fi deranjat de absolut nimeni.

Din pacate, chiar daca femeile inteleg foarte bine acest lucru, prefera sa mearga pe burta, dand dovada de un egoism exagerat. Nu stiu motivul pentru care ele aleg sa se poarte in modul asta, dar cred cu tarie ca sunt foarte invidioase pe noi, barbatii, de faptul ca avem aceasta capacitate intelectuala de a ne pisa din picioare.

Asa ca, daca vom mai avea de-a face cu astfel de cazuri neplacute, cel mai bine ar fi sa lasam capacul cu totul, adica atat colacul, cat si capacul de deasupra lui, sa vedem cum la ridicarea acestuia femeile isi vor umple manutele delicate cu microbi. Daca si in aceste conditii mai auzim comentarii din partea lor, inseamna ca sunt chiar nesimtite.